Zakelijk aankopen.

Click here for the English translation how to place an order without VAT-number.

Speciaal voor onze buitenlandse zakelijke klanten heeft TPland het zakelijk account ontwikkeld. 
Middels een zakelijk account is het als klant mogelijk zelf bestellingen te plaatsen waarbij geen BTW wordt gerekend, ook wel een intracommunautaire levering genoemd. 

Een bestelling plaatsen zonder BTW?

Dat kan! Houdt hierin enkel rekening met het volgende:

  • Je bent in het bezit van een geldig buitenlands BTW-nummer 
  • Het afleveradres betreft een afleveradres in het buitenland
  • Je (BTW)gegevens worden gecontroleerd, en bij akkoord kun je direct BTW-vrij winkelen en ook afrekenen in het betaalmenu
  • Geen verzendkosten voor bestellingen naar Belgie, boven de €50,00

Stappenplan plaatsen buitenlandse bestelling.

Onderstaande afbeelding laat goed zien op welke wijze je een buitenlandse bestelling kunt plaatsen waardoor de BTW niet verrekend wordt. 
We nemen de stappen graag even met je door:

1. Allereerst start je met het kiezen voor het plaatsen van een zakelijke bestelling.

2. Vervolgens kun je hier een geldig buitenlands BTW-nummer invullen. Deze zal vervolgens direct worden gecontroleerd en worden goed- of afgekeurd. Dit duurt meestal 5 tot 10 seconden. Wanneer deze is goedgekeurd zal hier het woord gecontroleerd in het groen verschijnen.

3. Bij het invullen van het factuuradres is het erg belangrijk dat je een buitenlands adres invult en hierbij het juiste land selecteert anders wordt de BTW gewoon doorberekend. 

4. Om op een later moment makkelijk en snel een factuur terug te zoeken, te versturen of te printen is het aan te raden om een account aan te maken. 

5. Vervolgens is je bestelling klaar om betaalt en verzonden te worden. Je hoeft enkel nog de betaalmethode te kiezen welke je voorkeur heeft en je kunt het product zonder BTW afrekenen.
Wanneer wij het product direct op voorraad hebben liggen dan kun je de bestelling binnen 24 uur bij je thuis verwachten. 

Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag verder in de chat of via info@tpland.nl