Invalzaag

Invalzaag voor het snel en kaarsrecht zagen!

In tegenstelling tot een cirkelzaag heeft een invalzaag een verend systeem. Hierdoor kan de zaag gestart worden bovenop het te zagen stuk hout en kan dus vanuit daar beginnen met zagen. Hierdoor kun je ook zeer precies zagen. Perfect voor lange stukken en plaatwerk.

2 Artikel(en)

 • Makita 230V invalcirkelzaag SP6000J1X2 165mm , in Mbox Makita 230V invalcirkelzaag SP6000J1X2 165mm , in Mbox
  € 538,58 € 445,11 excl. btw

 • Makita SP6000J1X Invalcirkelzaag Makita invalcirkelzaag SP6000J1X 1300W 165mm incl. rail
  € 463,92 € 383,41 excl. btw

  5 1 Klantbeoordelingen (1)

2 Artikel(en)

Waarom een Invalzaag kopen bij Toolprof?

Toolprof biedt als absolute expert in elektrisch gereedschap een hoogwaardig assortiment aan zaagmachines van alle topmerken! Alle elektrische zaagmachines voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn vooraf uitgebreid getest. Hierdoor ben je bij Toolprof verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid!


Wat is een Invalzaag?

Een invalzaag is een elektrische zaagmachine waarmee je in het midden van het plaatmateriaal kunt beginnen met zagen omdat het zaagblad zich naar beneden beweegt. De meeste invalzaagmachines worden inclusief een geleiderail geleverd zodat je in staat bent om zeer nauwkeurig in hout te zagen.


Wat zijn de voordelen van een Invalzaagmachine?

 • De roterende werking zorgt voor een zeer nauwkeurig resultaat

 • Speciaal ontwikkeld voor het zagen van houtmateriaal

 • Je kunt ook in het midden van het materiaal starten met zagen


Beste Professionele Invalzaag

De Festool TS55 Invalcirkelzaag REBQ-PLUS 230V is absoluut de beste professionele invalzaag van dit moment! Dankzij de hoekinstelling met vergrendelpunten en onder snijding kun je zeer accuraat zagen en daadwerkelijk maatwerk afleveren tijdens iedere klus! Het elektrisch gereedschap is enorm veelzijdig en flexibel waardoor je het apparaat tijdens vrijwel iedere klus kunt gebruiken.


Invalzaag met Geleiderail

De Makita invalcirkelzaag SP6000J1X wordt inclusief geleiderail geleverd waardoor je zeer accuraat kunt zagen tijdens iedere klus. De elektrische zaagmachine is dankzij de variabele toerenregeling geschikt om in diverse materialen te zagen en is voorzien van een sterke 1300W motor.


Wat zijn goede merken Zaagmachines?