Accu gereedschappen Bestellen?

Toolprof is dé absolute specialist in accugereedschap en bouwmaterialen en heeft een compleet assortiment aan hoogwaardige gereedschappen voor iedere klus! Van accuboorhamer tot platenschaar, wij hebben het in huis. Bij Toolprof zijn altijd alle topmerken op voorraad: Makita, Fein, Milwaukee, Bosch, Metabo, DeWalt, Festool en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar professionele accugereedschappen of naar huis-tuin-en-keukenhandgereedschap voor de hobbyklusser, bij Toolprof ben jij verzekerd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen! Bestel direct eenvoudig online! Ben je op zoek naar gereedschap op accu? Dan vind je hier zeker waar je naar op zoek bent. Wil je liever krachtig elektrisch gereedschap? Kijk dan eens rond bij onze elektrische gereedschappen.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 386

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 386

 

Accu Gereedschap Kopen? Populaire soorten

Ben jij op zoek naar accu gereedschap waarmee je iedere klus succesvol en nauwkeurig kunt uitvoeren? Bekijk de meest populaire accu gereedschappen nu bij Toolprof!


Accu Boormachines

Met een accu boormachine ben je nooit meer locatie gebonden en kun je zonder afhankelijk te zijn van netstroom eenvoudig aan de slag met je boorwerkzaamheden! De boormachines hebben een enorm fijne overbrenging waardoor ze zeer secuur en veilig werken.


Accu Zaagmachines

Voor het verfijnde en nauwkeurig zaagwerk of het zaagwerk in zachtere materialen, is de accu zaagmachine een absolute must have! Geniet van de soepele overbrenging waardoor het zaagwerk een stuk minder lichamelijke inspanning vereist!


Accu Schuurmachines

Voorkom lichamelijke pijntjes tijdens het handmatig schuren en bestel vandaag nog een accu schuurmachines! Het accu gereedschap schuurt gelijkmatig waardoor je een stuk nauwkeuriger werk levert en voorkomt daarnaast dat het huis stoffig wordt dankzij de stofafzuiging in het apparaat.


Accu Slijpmachines

Voor het nauwkeurig slijpen of bewerken van materialen als hout, metaal en steen, is de accu slijpmachine exact wat je nodig hebt! Het hoogwaardige accu gereedschap is volledig draadloos en kan daarom op iedere locatie worden ingezet.


Lijmpistolen

Een lijmpistool is een accu gereedschap dat onder andere wordt gebruikt voor het afdichten, vastzetten, repareren en voegen van verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal en keramiek. Een accu lijmpistool werkt accuraat, flexibel en bovenal enorm schoon!


Accu Vetspuiten

Een accu vetspuit zorgt ervoor dat je materiaal langer meegaat omdat je alle plekjes eenvoudig en effectief kunt bereiken. Het flexibele gereedschap werkt volledig draadloos en kan ernstige schade aan je materiaal voorkomen!


Wat is Accu Gereedschap?

Accu gereedschap wordt elektrisch aangedreven door een accubatterij waardoor je flexibel zonder een stopcontact te gebruiken al je kluswerkzaamheden kunt uitvoeren omdat je in tegenstelling tot elektrisch gereedschap simpelweg geen snoer hoeft in te pluggen


Hoe kies je een goede Accu?

Hoe hoger het voltage is des te krachtiger het gereedschap is. Zorg dat je het voltage dat je gebruikt voor je klus aanpast aan het materiaal dat je bewerkt en het bevestigingsmateriaal zelf. Zo is accu gereedschap van 10,8 volt uitermate geschikt voor werkzaamheden met een lichte arbeidsintensiteit zoals het indraaien van een schroef, terwijl arbeidsintensieve werkzaamheden zoals het boren in beton of natuursteen vragen om een voltage van 14,4 volt of zelfs nog hoger! Het voltage speelt dan ook een grote rol in de keuze van het geschikte gereedschap voor je klus. De capaciteit van het accu gereedschap is afhankelijk van de energie-inhoud waarover de accu beschikt. Hoe hoger het aantal ampère per uur, des te langer je aan één stuk met dezelfde accu kunt werken.