Tuingereedschap

Op zoek naar nieuw tuingereedschap?

Of je nu groene vingers hebt of niet, bij Toolprof vind je alles wat je nodig hebt om jouw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Wij hebben alle A-merken op voorraad, zoals Makita, Greenworks, Milwaukee, Gardena en nog veel meer. Houd je gazon in topconditie met al onze grasmaaiers, producten voor gazononderhoud en bewatering en toebehoren. Tijd om de heg te snoeien? Kijk dan eens rond bij onze elektrische heggenscharen. Blijkt de heg toch iets hardnekkiger dan verwacht? Geen nood, dan kom je er met onze kettingzagen zeker doorheen. Kortom, bij Toolprof vind je alles wat je nodig hebt.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 179

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 179

 

schepje

Goed gereedschap is het halve werk

Als jij graag in de tuin werkt mag goed tuingereedschap natuurlijk niet ontbreken. Als je eens met een ouderwetse grasmaaier hebt gewerkt weet je dat goed gereedschap veel fijner werkt. Vergelijk die ouderwetse grasmaaier maar eens met een moderne grasmaaier met accu, dat is een wereld van verschil!

Daarnaast is het ook belangrijk dat je het juiste gereedschap gebruikt. Ga dus niet het onkruid tussen de klinkers er met een mesje tussenuit snijden, maar gebruik een onkruidbrander of een onkruidborstel. Bij Toolprof hebben we allerlei verschillende soorten tuingereedschap in het assortiment. Dus wat je klus in de tuin ook is, bij ons vind je wat je nodig hebt!

Bladblazer

Als het herfst wordt gaan de blaadjes weer van de bomen vallen, dat weet iedereen. Maar niet iedereen heeft zin om al die blaadjes bij elkaar te harken! De gemeente ruimt meestal de blaadjes in de straat op, maar de blaadjes in je tuin zul je toch echt zelf op moeten ruimen! Gelukkig kan Toolprof je helpen om de juiste tools for the job te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende soorten bladblazers in ons assortiment. Ga je voor maximale power? Dan is een 4-takt benzinemodel iets voor jou. Ga je voor duurzaamheid? Dan is een bladblazer op accu geschikt voor jou.


Grasmaaiers en grastrimmers

Voor het onderhoud van je gazon is het belangrijk dat je regelmatig het gras maait. Hierdoor krijgt het gras voldoende zuurstof en water om zo mooi groen en gezond te blijven. Bij Toolprof hebben we een groot assortiment aan grasmaaiers en grastrimmers. Ook geven we op deze pagina natuurlijk advies over hoe je je gras het beste kunt maaien.