Boren Kopen?

Professionele boren tegen betaalbare prijzen voor iedere klus! Bestel vandaag nog eenvoudig online bij Toolprof en profiteer van onze uitstekende service!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 741

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 741

 

Waarom een Boor bij Toolprof kopen?

Toolprof heeft als specialist in gereedschap en bouwmaterialen een ruim assortiment aan verschillende boren die garant staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Van onze kernboren tot boorhouders ben je bij Toolprof verzekerd van exceptionele kwaliteit:


  • Voldoen aan hoge kwaliteitseisen

  • Hoogwaardig productieproces

  • Enkel A-merken


Hoogwaardige Boren voor verschillende Materialen

Kies de juiste boor voor het materiaal waarin je wilt boren en maak een keuze uit alle topmerken! Toolprof biedt een compleet assortiment aan hoge kwaliteit boren:


Metaalboren

Gebruik onze solide metaalboren om eenvoudig gaten in metalen objecten te boren. Bekijk het complete assortiment met alle topmerken!


Houtboor

Profiteer van een uitgebreid assortiment aan houtboren waarmee je soepel alle verschillende soorten hout kunt bewerken.


Glasboren

Glasboren zijn hardmetalen boren in de vorm van een pijl die speciaal ontwikkeld zijn om gaten in glas te boren. Kies uit een hoogwaardig aanbod met hoge kwaliteit boren voor iedere klus.


Steenboren

Ben jij op zoek naar professionele boren waarmee gaten in de meeste gesteenten kunnen worden geboord? Maak een keuze uit een ruim aanbod steenboren en bestel vandaag nog online!


Verzinkboor

Compleet aanbod verzinkboren van alle topmerken tegen betaalbare prijzen! Bekijk ons volledig assortiment en bestel vandaag nog bij Toolprof!


Betonboren

Op zoek naar boren waarmee je eenvoudig in de meest zware materialen zoals beton of natuursteen kunt boren zonder dat dit een enorme lichamelijke inspanning vergt? Toolprof biedt een ruim aanbod betonboren van hoge kwaliteit!