Klopboormachines - Accu Gereedschap

Op zoek naar een hoogwaardige klopboormachine waarmee je zelfs tijdens de meest arbeidsintensieve werkzaamheden effectief en snel professioneel maatwerk kunt leveren tijdens je klus? Kies uit een ruim assortiment van topmerken en bestel eenvoudig online bij Toolprof!

9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Wat is een Klopboormachine?

Een klopboormachine is een krachtige elektrische boormachine die in staat is om naast de gebruikelijke boorwerkzaamheden eveneens zwaardere werkzaamheden uit te voeren, zoals het nauwkeurig boren in bijvoorbeeld beton en overige hardere soorten steen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk.


Waarom een Klopboormachine Kopen?

Een klopboormachine geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelfs tijdens arbeidsintensieve werkzaamheden zeer accuraat maatwerk te kunnen leveren. De boormachines werken bijzonder effectief en helpen je om tijd te besparen tijdens je klus.

  • Meer arbeidsintensief

  • Effectief tijdens zware werkzaamheden

  • Krachtige rotatie

Wat is het verschil tussen een klopboormachine en een boorhamer?

Het verschil tussen een klopboormachine en een boorhamer is de mate van overbrenging. Een boorhamer werkt met een pneumatische zuiger die luchtdruk opbouwt waardoor de kracht van de overbrenging vele malen groter is dan bij een klopboormachine. Dit maakt de boorhamer uitermate geschikt voor de aller zwaarste werkzaamheden.

Beste Accu Boormachines

Het kiezen van de juiste accu klopboormachine is afhankelijk van de mate waarin je het elektrische gereedschap wenst te gebruiken en het materiaal waarin je wenst te boren. Goede accu boormachines zijn onder andere: