Makita bouwradio kopen?

Makita Logo

Op zoek naar een Makita bouwradio?

Makita is een Japans bedrijf dat al sinds 1915 bestaat. Het bedrijf staat bekend om hun elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Hieronder vindt je alle bouwradio's die Makita in het assortiment heeft.

4 Artikel(en)

 • Makita bouwradio DMR107 Makita bouwradio DMR107
  € 143,98 € 118,99 excl. btw

 • Makita DC18RC oplader Makita DC18RC snellader
  € 74,61 € 61,66 excl. btw

 • Makita DMR106B Bluetooth Bouwradio Makita DMR106B Bluetooth Bouwradio
  € 190,90 € 157,77 excl. btw

 • Makita Adapter ac Makita Adapter ac
  € 18,95 € 15,66 excl. btw

4 Artikel(en)

footer makita

Makita: al sinds 1915 kwaliteitsmachines

Makita staat voor velen synoniem voor kwaliteit. Dit Japanse bedrijf focust zich helemaal op gereedschap en is daarom met recht een specialist te noemen. Makita heeft alle soorten gereedschap in huis, van afbraamschijf tot zaagmachine en van complete gereedschapskoffers tot schroefbitjes. Met zoveel expertise kun je er dus zeker van zijn dat je met een Makita bouwradio een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Kan ik een accu van Makita gebruiken voor een Makita bouwradio?

Dat kan! Bijna alle accu's van Makita zijn geschikt voor de Makita bouwradio's. Als een Makita accu niet geschikt is voor een bouwradio staat dat vermeld op de productpagina.

Kan ik een Makita bouwradio ook op netstroom aansluiten?

Ja, da bouwradio's van Makita kunnen ook op de netspanning aangesloten worden.

Makita bouwradio met DAB+ ontvangst

Jij wil toch ook genieten van een radio met kraakhelder geluid? Met een DAB+ radio heb je altijd de beste ontvangst. Makita heeft de DMR110 DAB+ radio in het assortiment. Hiermee luister je de hele dag door naar jouw favoriete zenders! Ook hoef je met een DAB+ radio niet meer naar zenders te zoeken, je selecteert simpelweg de radiozender waar je naar wil luisteren in het menu.