Ironside

Met Ironside weet je 100% zeker dat je kwaliteitsgereedschap in huis haalt. Je krijgt ten slotte niet voor niks levenslange garantie op alle Ironside handgereedschappen. Ironside heeft een breed assortiment handgereedschappen, van bankhamer tot rolmaat

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 416

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 416

 

Kwaliteitsgereedschap van Ironside, mét levenslange garantie

Als je gaat voor Ironside, dan ga je voor 100% kwaliteitsgereedschap. Daarnaast heeft Ironside een erg breed assortiment. Dus welk handgereedschap je ook nodig hebt, bij Ironside zit je goed! De gereedschappen van Ironside zijn ergonomisch ontwerpen en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Inbussleutelset kopen?

Bekijk dan eens de Ironside inbussleutelset. Met deze 8-delige inbussleutelset heb je altijd de meest gangbare sleutels bij de hand, en dat voor een zacht prijsje!

Op zoek naar een assortimentskoffer/organizer?

Dan ben je op zoek naar deze Ironside assortimentskoffer! Met maar liefst 21 vakjes kun je al je losse materiaal heel eenvoudig kwijt in dit koffertje. Bestel hem vandaag nog!

Ironside rolmaat 8 meter

Met deze rolmaat van Ironside hoef je niet bang te zijn dat je meetlint tekort komt! De rolmaat heeft een luxe uitstraling dankzij de verchroomde kunststof behuizing en heeft een bandblokkeerknop, broekklem en automatische bandterugloop.

Bitjes en dopsleutelset kopen?

Met deze handige set van Ironside heb jij altijd de meest gebruikte bitjes en dopsleutels bij de hand! De set is 34-delig en wordt geleverd in sterke kunststof koffer.

Dit is natuurlijk slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment van Ironside. Heb je vragen over Ironside of staat jouw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@toolprof.nl.