Accu Schuurmachine Kopen?

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige accu schuurmachine waarmee je eenvoudig zonder lichamelijke pijntjes de meest arbeidsintensieve schuurwerkzaamheden kunt uitvoeren? Toolprof heeft een compleet assortiment met alle topmerken tegen betaalbare prijzen! Bestel vandaag nog eenvoudig online.

4 Artikel(en)

 • Makita DBO180ZJ Excenterschuurmachine 18 V 125 mm. excl. accu's en oplader Makita DBO180ZJ Excenterschuurmachine 18 V 125 mm. excl. accu's en oplader
  € 175,97 € 145,43 excl. btw

 • Makita DBO180RTJ schuurmachine Makita DBO180RTJ schuurmachine excentrisch 18V
  € 442,60 € 365,79 excl. btw

 • Makita 18V langnek schuurmachine DSL800ZU Makita 18V langnek schuurmachine DSL800ZU
  € 692,15 € 572,02 excl. btw

 • Makita excenter polijstmachine DPO600Z 18V Makita excenter polijstmachine DPO600Z 18V
  € 404,20 € 334,05 excl. btw

4 Artikel(en)

Wat is een Accu Schuurmachine?

Een accu schuurmachine is een draadloze schuurmachine die elektrisch wordt aangedreven door een accubatterij, waarmee je op professionele wijze het materiaal dat je wilt bewerken egaal of glad maakt zonder dat dit een hevige lichamelijke inspanning kost. De meeste accu schuurmachines worden geleverd met een goede stofafzuiging zodat een stoffige omgeving wordt voorkomen.


Wat zijn de voordelen van Accu Schuurmachines

De elektrisch aangedreven schuurmachines kennen een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van het handmatig schuren en polijsten van materiaal door middel van schuurpapier:


 • Het handmatig schuren en polijsten is ontzettend arbeidsintensief en kan zelfs lichamelijke pijntjes veroorzaken.

 • Een schuurmachine voorkomt dat het huis stoffig wordt tijdens het schuren dankzij de stofafzuiging

 • Een accu schuurmachine schuurt gelijkmatig en werkt een stuk accurater als met de hand

 • Schuurmachines werken sneller en effectiever waardoor je meer tijd bespaart


Welke verschillende soorten Accu Schuurmachines zijn er?

Bij aankoop van een nieuwe schuurmachine is het belangrijk om te kijken naar het materiaal dat je wilt bewerken, de afmetingen van het materiaal en de handeling die je wilt verrichten. Onderstaand vind je de 3 meest populaire en bekende accu schuurmachines:


Vlakschuurmachine

De vlakschuurmachine beschikt over een vlakke rechthoekige of vierkante zool die op een excentrisch mechanisme is gemonteerd waardoor de zool de schurende beweging veroorzaakt. Het gereedschap wordt over het algemeen gebruikt voor de fijnere klussen in kleinere ruimten.


Excentrische Schuurmachines

Excentrische schuurmachines beschikken over een rond schuurblad dat rondom een as draait en zijn geschikt om uiteenlopende materialen te bewerken zoals houten planken De schuurmachine kan zowel vlakke oppervlakken als rondingen zeer nauwkeurig polijsten.


Delta Schuurmachine met accu

Bij een Delta Schuurmachine met accu beschikt het schuurplateau over een driehoekige vorm waarmee je gemakkelijk en met grote precisie hoeken van materialen kunt schuren.


Accu Schuurmachine of een Elektrische Schuurmachine?

Hoewel beide varianten elektrisch worden aangedreven, is er een wezenlijk verschil in de manier waarop beide schuurmachines van hun elektrisch vermogen voorzien worden. Een accu schuurmachine functioneert namelijk zonder snoer dankzij een accubatterij waardoor je niet afhankelijk bent van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast kun je flexibel je klussen uitvoeren zonder dat je gebonden bent aan een specifieke locatie. De elektrische schuurmachines daarentegen worden aangedreven door netstroom. Hoewel dit elektrisch gereedschap zich minder eenvoudig kan verplaatsen, beschikt het doorgaans wel over een stuk meer vermogen wat het apparaat een stuk krachtiger maakt. Elektrische schuurmachines zijn dan ook geschikt voor het meest zware en arbeidsintensieve schuurwerk!


Goede Accu Schuurmachines: