Festool accuboormachine

Festool Accuboormachine kopen?

Festool accuboormachines bestel je vanzelfsprekend bij Toolprof, de absolute specialist in accu gereedschap en bouwmaterialen! Maak een keuze uit ons hoogwaardig assortiment boormachines van exceptionele kwaliteit en profiteer van onze snelle levering!

1 Artikel(en)

  • Festool Accu Schroefboormachine CXS LI 2,6 Set 10.8V Festool Accu Schroefboormachine CXS LI 2,6 Set 10.8V
    € 336,22 € 277,87 excl. btw

1 Artikel(en)

Wat is een Accuboormachine?

Een accuboormachine is een gereedschap dat via een accubatterij wordt aangedreven en functioneert als schroevendraaier en om lichte boorwerkzaamheden uit te voeren. De boormachine is niet geschikt om in steen te boren.


Waarom een Festool Boormachine?

Festool is al jarenlang een betrouwbaar topmerk wat elektrisch gereedschap betreft. De accuboormachines onderscheiden zich in duurzaamheid en kwaliteit, waardoor je van iedere klus een succes kunt maken.


  • Nauwkeurig en snel boren

  • Minder arbeidsintensief

  • Fijne overbrenging en een goede grip

  • Zowel voor professioneel als huis, tuin en keuken gebruik


Wat is het voordeel van accu gereedschap?

Het voordeel van accu gereedschap is dat je volledig draadloos kunt klussen zonder afhankelijk te zijn van een aanwezig stopcontact of andere stroomvoorziening. Je ervaart de volledige bewegingsvrijheid en bent niet langer locatie gebonden.

Boren Kopen?

De keuze voor de juiste boor tijdens je klus is sterk afhankelijk van het materiaal waarin je wilt boren en de intensiteit waarmee je het gereedschap wilt gebruiken. Om ervoor te zorgen dat jij altijd voorbereid begint aan iedere klus biedt Toolprof eveneens een hoogwaardig aanbod met verschillende boren!