Logo Milwaukee

Milwaukee bouwradio's

Milwaukee is een Amerikaans bedrijf dat als sinds 1924 garant staat voor de allerhoogste kwaliteit. In de Verenigde Staten is Milwaukee al jaren marktleider op het gebied van powertools: accugereedschappen en elektrische gereedschappen. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede bouwradio? Dan zit je met Milwaukee altijd goed. 

5 Artikel(en)

 • Milwaukee M18RC Bouwradio Milwaukee bouwradio M18RC-0
  € 337,14 € 278,63 excl. btw

 • Milwaukee compact radio M12RCDAD Milwaukee compact radio M12RCDAD
  € 201,03 € 166,14 excl. btw

  5 1 Klantbeoordelingen (1)
 • Milwaukee M18 JSR-0 bouwradio Milwaukee Packout radio M18PRCDAB+-0
  € 452,94 € 374,33 excl. btw

 • Milwaukee M18 JSR-0 bouwradio Milwaukee bouwradio M18 JSR-0
  € 226,42 € 187,12 excl. btw

 • Milwaukee JSR Dab+ radio Milwaukee M18 JSR Dab+ bouwradio Li-ion accu 18 volt
  € 251,82 € 208,12 excl. btw

5 Artikel(en)

Hoe vind je jouw ideale bouwradio van Milwaukee?

De keuze voor een goede bouwradio kan soms lastig zijn. Bij Toolprof proberen we je altijd zo goed mogelijk op weg te helpen bij het uitzoeken van een geschikte bouwradio voor jou. Is je oog gevallen op een Milwaukee bouwradio? Hieronder leggen we enkele modellen aan je uit. Alle bouwradio's van Milwaukee zijn van hoge kwaliteit en zijn uitvoerig getest. Ze zijn water-, stof- en schokbestendig, dus uitermate geschikt voor op de werkplaats of bouwplaats!

Milwaukee M18RC0

De Milwaukee M18RC0 bouwradio heeft een ingebouwde lader voor het snel en gemakkelijk laden van iedere Milwaukee® M18™ accu. Daarnaast beschikt deze bouwradio over een FM-functie, USB stroomingang en AUX-aansluiting. Ook is het mogelijk om je eigen muziek via een smartphone te streamen via bluetooth. Het vermogen van de speakers van deze werfradio is 40 Watt.

Deze alleskunner kun je op het stopcontact aansluiten, of heel eenvoudig gebruiken met elke Milwaukee M18-accu. Zo weet je dus zeker dat je op het werk altijd en overal kunt genieten van jouw favoriete muziek! Ook heeft deze bouwradio een waterdicht compartiment waar je bijvoorbeeld je telefoon in kan leggen als die via bluetooth met de radio verbonden is. 

Milwaukee C12 JSR-0

Deze kleine krachtpatser is uitermate geschikt wanneer je op zoek bent naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks zijn compacte formaat kan deze bouwradio zeker tegen een stootje! De Milwaukee C12 JSR-0 bouwradio heeft een FM-functie waarmee je naar de gewone radiozenders kunt luisteren en hij beschikt over een AUX-ingang, waarmee je via een kabeltje naar je eigen muziek kan luisteren. Deze bouwradio gebruikt de M12-accu van Milwaukee en gaat volledig opgeladen 6 tot 8 uur mee.

Milwaukee M18 JSR0

De Milwaukee M18 JSR0 is voorzien van een FM-functie waarmee je naar de radio kunt luisteren. Je kunt deze bouwradio op het stopcontact aansluiten, of gebruik maken van een Milwaukee M18-accu. Met een volledig opgeladen accu gaat deze bouwradio zo’n 10 à 12 uur mee. Tevens is er een weerbestendige ruimte voorzien, hierdoor is je mobiele apparatuur beschermd tegen bijvoorbeeld regen. Als jij op zoek bent naar een goede bouwradio en je vindt het prima om alleen naar de radio te luisteren en bijvoorbeeld niet naar je eigen muziek is dit een prima radio voor jou. 

Milwaukee M18 JSR DAB+

Vind jij de Milwaukee M18 JSR0 een mooie radio, maar ben je opzoek naar het beste geluid en wat meer mogelijkheden? Dan dien je zeker eens te kijken naar de Milwaukee M18 JSR DAB+. Deze heeft hetzelfde design maar meer opties. Zo bevat deze werfradio over een AUX-functie en DAB+ ontvangst. Met DAB+ heeft u een kraakhelder geluid, en omdat het digitaal is kunt u veel meer zenders ontvangen. Met een AUX-kabel kun je bijvoorbeeld je telefoon op de radio aansluiten en naar je eigen muziek luisteren.