Elektrisch gereedschap

Elektrisch Gereedschap kopen?

Voor elektrisch gereedschap ben je bij Toolprof aan het juiste adres. Van afstandsmeter tot zaagmachine, wij hebben het in huis. Wij hebben een groot assortiment hoogwaardige gereedschappen voor iedereen, zowel de professionele vakman als de hobbyklusser. Toolprof heeft alle topmerken op voorraad: Makita, Fein, Milwaukee, Bosch, Metabo, DeWalt, Festool en nog veel meer. Ben je op zoek naar krachtig elektrisch gereedschap? Dan vind je hier zeker waar je naar op zoek bent. Wil je liever gereedschap op accu? Kijk dan eens rond bij onze accugereedschappen.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 504

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 504

 

Wat is het verschil tussen elektrisch gereedschap en accu gereedschap?

Met elektrisch gereedschap verwijzen we naar door netstroom aangedreven gereedschap dat met een snoer of kabel wordt verbonden met een stroomvoorziening zoals een stopcontact. accu gereedschap daarentegen werkt draadloos en wordt aangedreven door een accubatterij.


Wat is het voordeel van elektrisch gereedschap?

Elektrisch gereedschap is dankzij de constante stroomtoevoer een stuk krachtiger in vergelijking met het meeste accu gereedschap. Zo kunnen de door netstroom aangedreven apparaten ingezet worden voor professionele doeleinden en het bewerken van zwaar materiaal


  • Betrouwbaar, zo sta je nooit met een lege accu en kun je het apparaat langdurig gebruiken.

  • Duurzamer, vanwege het verschil in vermogen wordt het gereedschap minder belast tijdens een klus.

  • Minder arbeidsintensief, dankzij kracht die de apparaten leveren zal je zelf minder lichamelijke inspanning ervaren

  • Pure kracht, de meeste professionals kiezen voor elektrisch gereedschap omdat het eveneens inzetbaar is tijdens de meest zware klussen


Wanneer heb ik elektrisch gereedschap nodig?

De keuze voor elektrisch aangedreven gereedschap is afhankelijk van de werkzaamheden die je wilt uitvoeren en de mate waarin je de apparatuur wilt gebruiken. Kies voor elektrisch gereedschap wanneer:


  1. Je het gereedschap langdurig aan één stuk wilt gebruiken.

  2. Je harde materialen bewerkt waarbij een hoog wattage wordt gevraagd.

  3. Je het gereedschap zeer intensief gebruikt voor bijvoorbeeld professionele doeleinden.

  4. De werkzaamheden die je uitvoert een zware lichamelijke inspanning vragen.

  5. Je beschikt over een stroomvoorziening zoals bijv. een stopcontact in de werkruimte.


Welk Gereedschap heb ik nodig?

Maak een keuze uit ons ruim assortiment met hoogwaardig gereedschap voor iedere klus!


Elektrische Boormachine

Een Elektrische boormachine is een door netstroom aangedreven boormachine waarmee je schroeven en bouten in materiaal kunt draaien. Het voordeel van een elektrisch aangedreven boormachines is dat ze een stuk krachtiger zijn en je met een minimale lichamelijke inspanning iedere klus kunt uitvoeren!


Zaagmachines

Door netstroom aangedreven zaagmachines (ook wel "elektrische zaagmachines" genoemd) zijn dankzij het enorme vermogen in staat om harde materialen te bewerken zonder dat dit een enorme lichamelijke inspanning vergt. Bekijk ons hoogwaardig assortiment zaagmachines en bestel eenvoudig online!


Breekhamers

Gebruik een breekhamer voor intensieve boorwerkzaamheden zoals het slopen van muren of het boren in hard materiaal zoals steen. Het elektrisch aangedreven gereedschap is een absolute must-have voor iedere ervaren klusser! Bekijk ons volledig assortiment breekhamers.


Bouwstofzuigers

Een bouwstofzuiger is een krachtige stofzuiger waarmee je eenvoudig iedere werkplek veilig en schoon houdt! De industriële stofzuigers zijn dankzij het vermogen in staat om zwaardere materialen op te zuigen die ook nog eens een stuk beter worden gefilterd! Daarnaast werken de elektrisch aangedreven stofzuigers een stuk sneller, veiliger en effectiever. Bekijk het volledige assortiment bouwstofzuigers en bestel vandaag nog online bij Toolprof!


Elektrische Schuurmachines

Een elektrisch aangedreven schuurmachine helpt je bij het meest intensieve schuurwerk! Het elektrische gereedschap kan door het vermogen met speels gemak harde materialen bewerken en heeft een lange levensduur. Als jij op zoek bent naar professionele schuurmachines, bekijk dan ons hoogwaardig aanbod elektrische schuurmachines!Bekijk nu ook onze Festool Schuurmachines

Elektrische Slijpmachines

Een door netstroom aangedreven slijpmachine is perfect in staat om houten, stenen en zelfs metalen voorwerpen te slijpen. Bekijk ons volledig aanbod elektrische slijpmachines en bestel vandaag nog online!


Polijstmachines

Een polijstmachine is een elektrisch aangedreven gereedschap waarmee krassen en beschadigingen eenvoudig kunnen worden gerepareerd. Toolprof biedt als absolute expert in elektrisch gereedschap een hoogwaardig aanbod aan verschillende polijstmachines van alle topmerken!


Schaafmachines

Een elektrische schaaf wordt gebruikt voor het afschaven van houten objecten en diverse vormen van houtbewerking zoals het corrigeren van hoekjes. Bekijk ons aanbod elektrische schaafmachines.