Altrex

Vind hier de juiste Altrex trap om je klus veilig en comfortabel uit te voeren.

Altrex staat bekend om zijn robuuste, sterke trappen en ladders en heeft verschillende modellen in zijn assortiment. We hebben de opties neergezet, zodat u precies kunt kijken welk product u wilt bekijken. 

Altrex Ladder Altrex Rolsteiger Altrex Telescoopladder
Altrex Trap Altrex VouwladderKlik hier om ons volledige assortiment trappen en ladders te bekijken.

Hoogwaardige trappen en ladders van Altrex

Op zoek naar een hoogwaardige (telescoop)ladder, trap, vouwladder of steiger? Dan zit je bij Altrex altijd goed. Met Altrex weet je namelijk zeker dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt. Naast de hoge kwaliteit van Altrex producten, zitten ze ook vol veilige innovaties. Zo kun je met de Red Step® altijd in één oogopslag zien tot welke hoogte je veilig kunt staan en werken.

Dat Altrex voor elke klus een geschikte ladder heeft, staat buiten kijf. Maar hoe weet je nu welke trap of ladder het geschiktst is voor jouw klus? Daar helpen we je natuurlijk graag een handje bij.

Enkel of dubbel oploopbare trap kopen?

Als je op zoek bent naar een enkel of dubbel oploopbare trap, dan is de Taurus-serie van Altrex precies wat je zoekt! De Taurus is hét paradepaardje van Altrex. Deze kwalitatieve trappen hebben een vuilafstotende coating en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor professioneel én huishoudelijk gebruik en gaan ze gegarandeerd jarenlang mee. Uiteraard voldoen alle Taurus trappen aan de hoogste normeringen, zoals de Warenwet, EN131, NEN2484 en Dekra.

Altrex Taurus enkel oploopbaar

Bekijk bijvoorbeeld eens de Altrex Taurus met 5 treden. Deze robuuste, enkel oploopbare trap biedt alles wat je nodig hebt tijdens het klussen. Met de twee bordessen, spreidbeveiliging en het speciale scharniersysteem ga je met deze trap voor maximale veiligheid.

Altrex Taurus dubbel oploopbaar

Op zoek naar een dubbel oploopbare trap? Bekijk dan eens de Altrex Taurus dubbel oploopbare trap 2 x 5 treden. Het grote voordeel van een dubbel oploopbare trap, is dat er twee mensen tegelijk op kunnen werken. Daarnaast kun je de trap natuurlijk langs twee kanten beklimmen, waardoor je hem minder vaak hoeft te verplaatsen.

Al 30 jaar de eerste keuze van elke professional

Dat de Altrex Taurus trappen de sterkste op de markt zijn, wordt maar weer eens bewezen door het feit dat ze al 30 jaar wereldwijd als warme broodjes over de toonbank gaan. Vraag eens aan een professional welke trap hij het beste vindt, en de kans is bijzonder groot dat hij of zij de Taurus noemt. De trappen zitten vol handigheidjes en zijn met oog voor detail afgewerkt.

Op zoek naar een professionele ladder?

Een ladder is onmisbaar als je veilig op grote hoogten wil werken. Zo is een goede ladder natuurlijk onontbeerlijk als je gaat schilderen, je dakgoot gaat reinigen of als de kat in een hoge boom is geklommen waar hij niet meer vanaf durft. Maar welke ladder moet je nu kiezen? Echte vakmannen weten het: Altrex is hét nummer 1 merk, ook als het om ladders gaat. Altrex heeft veel verschillende ladders in het assortiment die stuk voor stuk comfortabel, stabiel en van hoge kwaliteit zijn. Hieronder leggen we de verschillende soorten ladders van Altrex uit.

De reformladder

Een reformladder is een uiterst veelzijdige ladder die voor heel veel werkzaamheden gebruikt kan worden. Dankzij deze ontelbare mogelijkheden wordt dit soort ladder veel gebruikt in bijvoorbeeld de bouw. Het grote voordeel van een reformladder is dat je hem in verschillende standen kunt zetten. Zo kun je de ladder bijvoorbeeld in de A-stand zetten, zodat je een zeer stabiele ladder hebt die aan beide kanten belopen kan worden.


De Altrex Rocky reformladder

De Altrex Rocky 2-delige reformladder 2 x 14 sporten is een echte alleskunner. Zo kun je hem in de A-stand gebruiken, maar ook vlak tegen de muur plaatsen. De ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een prachtige afwerking. Met een fabrieksgarantie van 10 jaar weet jij zeker dat je heel erg lang plezier hebt van je ladder!

Je trap of ladder extra stabiel wegzetten?

Met de Altrex laddermat weet je zeker dat je trap of ladder stevig vast staat en dus geen kant meer op kan! Door de poten op deze mat te zetten kun je veiliger werken omdat de ladder niet meer onder je vandaan kan glijden. Ook zorg je er op deze manier voor dat de pootjes van de ladder de ondergrond niet kunnen beschadigen.

Telescoopladder: een compacte ladder die je overal kunt opbergen!

Met een telescoopladder kun je heel eenvoudig en veilig op variabele hoogtes werken. De telescoopladders van Altrex kun je heel eenvoudig in- en uitschuiven. Dankzij het borgingssysteem blijft de ladder altijd op precies de werkhoogte staan die je hebt ingesteld. Als de telescoopladder is ingeschoven, neemt deze nauwelijks ruimte in beslag. Dus ben je klaar met de klus? Dan schuif je de ladder in en berg je deze heel gemakkelijk op in de berging of in je werkbus.


Altrex TL Smart Up Active

Wil je een telescoopladder kopen, maar weet je nog niet precies welke je nodig hebt? Bekijk dan eens de Altrex telescoopladder TL Smart Up Active 11 treden. Met deze robuuste ladder van 3,4 meter kun jij elke klus op hoogte aan! De ladder is zeer eenvoudig te bedienen en met de ABS Soft Close technologie schuift de ladder altijd rustig in, zodat jouw vingers beschermd zijn.