Thermokleding, kacheltjes of verlichting kopen?

Alles om er lekker warm bij te zitten deze winter!

Koud hè! Bij Toolprof vinden we het belangrijk dat jij er lekker warmpjes bij zit deze winter. Dus of je nu op zoek bent naar warme handschoenenkacheltjes, thermokleding, verlichting, antivries ruitenwisservloeistof, hoofdlampen of een lekkere winterjas, bij Toolprof ben je aan het juiste adres.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 86

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 86

Regenpak kopen?

Een regenpak is in de herfst en de winter onmisbaar. Bij Toolprof hebben we een groot assortiment regenkleding, zodat jij niet nat hoeft te regenen!

Ademende regenjas

Zoek je een ademende regenjas? Kijk dan eens naar onze Simply No Sweat collectie. Deze regenkleding houdt je heerlijk droog, maar zorgt ook voor voldoende ventilatie, zodat je niet gaat transpireren!

Straalkachel nodig?

Bij Toolprof hebben we verschillende soorten (elektrische) kacheltjes. Met de gestegen gasprijzen is het erg handig om op sommige plekken de ruimte met een elektrische kachel te verwarmen, in plaats van met de centrale verwarming. Ook is er in sommige ruimten geen centrale verwarming beschikbaar, zoals in de schuur. Een elektrisch (straal)kacheltje biedt dan de oplossing!

Groots assortiment winterjassen

Ben je op zoek naar een heren winterjas? Bij Toolprof kun je terecht voor kwalitatieve werkkleding, maar natuurlijk ook voor winterjassen. Zo hebben we een groots assortiment winterjassen, parka’s, bodywarmers, truien en nog veel meer!  

Sweater voor in de winter

Een lekker warme sweater is natuurlijk erg welkom in de winter. Door gebruik te maken van goede thermokleding met daar overheen een warme sweater, creëer je voor jezelf een aantal laagjes die de warmte vasthouden. 

Warme winterhandschoenen

Tijdens het klussen is het natuurlijk erg belangrijk dat je handen beschermd worden. In de winter gebruik je dan geen standaard werkhandschoenen, dan heb je behoefte aan wat warmers. Met onze winterhandschoenen weet je zeker dat
jouw handen goed beschermd én lekker warm zijn.