Tape

Tape Kopen?

Toolprof beschikt als specialist in gereedschap en bevestigingsmaterialen over een ruim assortiment met verschillende tape voor iedere klus!

Tape functioneert als zelfklevend bevestigingsmiddel om snel en eenvoudig materiaal te repareren, vastmaken, markeren, of te beschermen en mag in geen enkele werk- of woonruimte ontbreken. Profiteer van ons veelzijdig assortiment en bestel vandaag nog!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 88

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 88

Welke soort Tape heb ik nodig?

Welke tape je het beste kunt gebruiken voor je klus is afhankelijk van het doel waarvoor je de tape gebruikt en het materiaal waaraan je de tape wilt bevestigen. Om je te helpen eenvoudig de juiste keuze te maken hebben we onderstaand de meest gebruikte tapes voor je op een rijtje gezet:


Isolatietape

Isolatietape heeft geen elektrisch geleidingsvermogen. Om deze reden worden ze gebruikt voor de markering van kabels en zekeringen die niet ingeschakeld mogen worden. Daarnaast worden ze gebruikt voor het vastzetten of beschermen van kabelmantels.


Afplaktape

Afplaktape (ook wel "schilders tape" genoemd) is een bevestigingsmateriaal van dun en eenvoudig te scheuren papier met een eveneens gemakkelijk los te maken kleefstof. De afplaktape wordt voornamelijk gebruikt tijdens het schilderen om objecten af te plakken die niet geverfd mogen worden.


Duct tape

Duct tape wordt vanwege de sterkte van de tape gebruikt voor het tijdelijk vastplakken of bundelen van materialen of ter tijdelijke en snelle reparatie.


Teflontape

Het voordeel van teflontape is dat het eenvoudig om pijpdraden heen kan worden gewikkeld. De tape komt dan ook voornamelijk voor in sanitair om pijpdraden af te dichten.


Markeringstape

Een opvallende tape die wordt gebruikt om zichtbare markeringen aan te brengen om bijvoorbeeld een gebied af te bakenen.