Secu Beveiliging

1 Artikel(en)

  • SecuStrip achterdeur, type 3T 8-10 mm, wit epoxy, 211,5cm SecuStrip achterdeur, type 3T 8-10 mm, wit epoxy, 211,5cm
    € 72,78 € 60,15 excl. btw

1 Artikel(en)

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht geschonken aan inbraakpreventie/beveiliging aangezien de criminaliteit nog steeds actueel is en helaas nog toeneemt. Uiteraard wil je jezelf niet onveilig voelen in je eigen huis. Hiervoor biedt Secu de oplossing.

Hieronder hebben we een aantal suggesties voor je om de keuze makkelijker te maken.

Raamvergrendelingen
Naast deuren zijn ramen ook een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Met een schroevendraaier hebben ze het raam zo open en een kleine opening van 20 centimeter is voldoende om doorheen te kruipen. De SecuMax 832 is speciaal ontwikkeld voor draai/kiepramen voor een robuuste en elegante beveiliging van je raam waardoor inbrekers geen kans meer hebben.

Als je op zoek bent naar een kleine maar goede oplossing is de SecuMax het ideale product voor alle kozijnen tegen een kleine prijs.

Klimbeveiliging
Beschik je over een lage muur of schutting? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de SecuMax Anti-Klimstrip. Deze is zeer licht en gemakkelijk zelf te monteren en maakt het inbrekers niet mogelijk om bij je binnen te dringen.

Schuifpuibeveiligingen
Een schuifpui is een makkelijk doelwit voor een inbreker en daarom is het erg belangrijk dat je deze goed beveiligd. Dit kan zeer gemakkelijk met de secuBar. Je hoeft niet te kijken naar bepaalde afmetingen want de Secubar past altijd en is zeer gemakkelijk zelf te monteren met de handleiding die wordt bijgeleverd. Een zeer goede beveiliging die je zeker moet hebben!

Secu
Voor je garagedeur is het vaak fijn als deze over een codeslot beschikt zodat je deze zelf kan bedienen en tegelijkertijd beveiligd tegen diefstal. De secuguard beveiligd je deuren en is bestand tegen het kraken van de code waardoor je met een veilig en onbezorgd gevoel weg kunt gaan.

Heb je een bedrijf waar veel waarde in omloop is en wil je deze beschermen tegen ramkraken dan is de secuPost een gegarandeerde zekerheid.

Beveilig je ramen tegen intikken maar ook tegen het doorvallen met de Secushield. Het is een doorzichtig product, waardoor de beveiliging niet zichtbaar is, maar absoluut resistent is tegen alle mogelijke klappen. Hierdoor wordt inbraak en letselschade voorkomen.

Een deur is het belangrijkste object om te beveiligen omdat inbrekers deze gemakkelijk kunnen openbreken. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door het plaatsen van SecuStrips, bijvoorbeeld de secuStrip achterdeur, type 3. Het bestaat uit 2 strips die je gemakkelijk en naadloos kunt bevestigen en een ware hindernis zijn voor inbrekers.

Zoals je ziet zijn allemaal kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken. Het zijn allemaal producten die uitstekende beveiliging bieden tegen ieder soort inbraak. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dat maakt de keuze gemakkelijk toch?