Gereedschap

Bij Toolprof bent u verzekerd van professioneel gereedschap waarmee u van iedere klus moeiteloos een succes maakt. Profiteer van ons ruim assortiment en bestel vandaag nog!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 4975

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 4975

 

Waarom Gereedschap kopen bij Toolprof?

Toolprof beschikt als absolute specialist in gereedschap en bouwmaterialen over een compleet assortiment aan gereedschappen van alle topmerken!


  • Voldoen aan hoge kwaliteitseisen

  • Garantie voor duurzaamheid en kwaliteit vanwege het hoogwaardige productieproces

  • Vakkundig advies mogelijk van onze specialisten

  • Snelle levering en een uitstekende klantenservice


Professioneel Gereedschap Bestellen?

Naast een uitgebreid assortiment van huis, tuin en keuken gereedschappen voor eenvoudige klusjes in huis, beschikt Toolprof over een volwaardig aanbod professioneel gereedschap waarmee je eenvoudig de meest arbeidsintensieve werkzaamheden kunt uitvoeren zonder al teveel lichamelijke belasting. De professionele tools onderscheiden zich in duurzaamheid, kwaliteit, een hoge belasting, de perfecte grip, en tot slot een bijzonder fijne overbrenging van het gereedschap op het materiaal!


Populaire soorten Gereedschap

Binnen de bouw industrie onderscheiden we diverse soorten gereedschappen die ieder voor verschillende doeleinden worden ingezet. Bekijk onderstaand de meest populaire gereedschap soorten binnen Toolprof:


Accu Gereedschap

Accu gereedschap is gereedschap waarbij een batterij zorgt voor de stroomtoevoer zodat gebruik kan worden gemaakt van het apparaat tijdens het klussen. Het verschil met elektrische gereedschappen is de netstroom die in plaats van een batterij wordt gebruikt om de apparaten in beweging te krijgen. Met accu gereedschap ben je niet afhankelijk van stopcontacten of kabelhaspels omdat ze volledig draadloos worden gebruikt.


Elektrisch Gereedschap

Elektrisch gereedschap is gereedschap waarbij de stroomtoevoer die het apparaat in beweging brengt afkomstig is van netstroom. De snoer van het gereedschap wordt aangesloten in een stopcontact wat zorgt voor een krachtig vermogen. De gereedschappen zijn perfect geschikt om arbeidsintensieve werkzaamheden mee uit te voeren zonder dat dit al teveel lichamelijke inspanning kost. Daarnaast is elektrisch gereedschap uitermate geschikt voor professioneel gebruik.


Handgereedschap

Handgereedschap bestaat uit gereedschappen die volledig met de hand worden bediend zoals bijvoorbeeld een handzaag of een hamer. Toolprof biedt een ruim assortiment handgereedschappen die speciaal worden ontwikkeld vanuit een duurzaam en hoogwaardig productieproces om de hoge kwaliteitseisen te waarborgen


Luchtgereedschap

Luchtgereedschap bestaat uit diverse soorten gereedschappen die worden aangedreven door een compressor waarbij de luchtdruk zorgt voor de beweging van de apparaten. Luchtdrukgereedschappen worden onder andere ingezet tijdens het stralen, verven of boren.


  • Simpel te gebruiken

  • Klein risico op ongevallen

  • Werk door middel van pneumatiek


Goede Merken Gereedschap

Hoewel Toolprof ervoor kiest om enkel de beste merken op te nemen binnen haar assortiment, kunnen we onderstaande merken gereedschap vanwege de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid ten zeerste aanbevelen:Gereedschapskoffers

Maak een keuze uit gevulde of lege gereedschapskoffers om al je materiaal eenvoudig en veilig in op te bergen. De gereedschapskoffers zorgen ervoor dat je altijd voorbereid je klus in gaat en dat het gereedschap niet beschadigd. Kies uit één van onze topmerken en profiteer van ons ruime aanbod!


Bouwstofzuigers

Een industriële stofzuiger ofwel een bouwstofzuiger, zorgt ervoor dat je de werkvloer ten allen tijden schoon en stofvrij kunt houden. Een bouwstofzuiger is speciaal ontwikkeld om zwaarder materiaal zonder probleem op te zuigen omdat het apparaat onder meer beschikt over een grotere zuigkracht en een uitstekende filter. Bekijk ons complete assortiment bouwstofzuigers met alle topmerken!