Bluetooth Speaker kopen?

Altijd en overal genieten van je eigen muziek? Dat kan met een bouwradio met bluetooth, ook wel een bluetooth speaker genoemd. Je verbindt heel eenvoudig je telefoon of tablet draadloos met de bouwradio en je kunt genieten van je eigen playlist! 

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Waarom een Bluetooth speaker / bouwradio?

Het is een slimme keuze om een bouwradio met Bluetooth-ondersteuning te nemen. Via de Bluetooth verbinding kun jij namelijk je telefoon, tablet of laptop verbinden met de bouwradio. Op die manier kun je genieten van je eigen muziek!

Veel mensen vinden de normale radio prima, maar als jij een wat andere muzieksmaak hebt dan de gemiddelde persoon of je houdt gewoon niet zo van reclames, is de FM-radio misschien niet zo geschikt voor jou. Dan wil je natuurlijk liever naar je eigen muziek luisteren. Dat kan met een Bluetooth bouwradio! Bestel er vandaag nog een bij Toolprof, zet je favoriete albums op je telefoon, even verbinden met je bouwradio en genieten maar! 

Welke Bluetooth speaker / bouwradio past bij mij?

Bij Toolprof hebben we een groot assortiment aan Bluetooth speakers / bouwradio's. Er zit er dus altijd een bij die precies bij jou past. Kijk gerust even rond. Kom je er niet uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Ze helpen je graag bij het kiezen van een geschikte Bluetooth bouwradio!