AXA

Kwaliteit, veiligheid en comfort is wat je zeker van AXA kan verwachten!

Met ruim 120 jaar ervaring, is AXA Home Security een begrip als betrouwbare Nederlandse leverancier van hang- en sluitwerk. AXA heeft zijn productie en ontwikkeling onder eigen dak hier in Nederland. AXA is echt een specialist op het gebied van diverse (veiligheids)producten voor het openen en sluiten van deuren en ramen. Bekijk het assortiment hieronder!

Scharnieren Raamsluitingen Raamuitzetters

Veiligheid

Ook veiligheid is een belangrijk aspect voor AXA. Zo bestaat een belangrijk deel van het assortiment uit inbraakwerende producten, welke het gevoel van veiligheid in én om het huis moeten versterken. De Veiligheidsproducten voldoen aan de hoogste eisen van SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Montage

AXA streeft ernaar om de montage zo accuraat en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. De producten van AXA bevatten duidelijke montagehandleidingen en maattekeningen. Een juiste montage van hang- en sluitwerk is tenslotte essentieel, want alleen zo ben jij zeker van een goede en veilige werking van het product!

Met alle verschillende afkortingen voor hang- en sluitwerk kan het nog best wel eens lastig zijn om het overzicht te bewaren. Om je een handje te helpen hebben we een handig overzicht gemaakt met de meest voorkomende afkortingen. Deze afkortingen gebruiken we onder andere in onze productomschrijvingen. Ben je op zoek naar een specifieke afkorting? Klik dan hier om het overzicht te bekijken.