Accu Boormachine

Accu Boormachine Kopen?

Ben jij op zoek naar krachtige accu boormachines voor zowel professioneel als huis, tuin en keuken gebruik, waarmee je iedere klus met speels gemak zonder zware lichamelijke inspanning kunt uitvoeren? Bekijk ons hoogwaardig assortiment voorzien van alle topmerken en bestel direct eenvoudig online.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 81

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 81

Waarom een Accu Boormachine Kopen?

Met een boormachine kun je makkelijk door verschillende oppervlaktes heen boren. We hebben verschillende boormachines van uiteenlopende merken voor je op een rij gezet zodat je snel kunt zien naar welke machine je op zoekt bent. De accuboormachine is een elektrisch aangedreven gereedschap, dat zijn energie ontvangt door middel van een accubatterij. Het boorgereedschap kan als lichte schroevendraaier en als boormachine voor lichte boorwerkzaamheden worden gebruikt. Voor arbeidsintensieve boorwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het boren in hard gesteente gebruik je een elektrische boormachine


Waar moet je op letten bij aankoop van een Accu Boormachine?

Zorg dat je bij aanschaf van een nieuwe accu boormachine stil staat bij onderstaande factoren, zodat je de perfecte boormachine koopt op basis van je klus en de gebruiksintensiteit.


Accu vermogen en capaciteit

Let op het vermogen van de accu uitgedrukt in Volt. Hoe hoger het vermogen van de accu is, des te meer kracht de boormachine bezit. Voor de meer arbeidsintensieve boorwerkzaamheden in harde materialen zoals steen, adviseren wij een accu met een vermogen van minimaal 18 Volt te gebruiken, terwijl voor de lichtere boorklussen zoals het boren in hout, een vermogen van 14,4 Volt al voldoende is. Zorg dat je daarnaast kijkt naar de capaciteit van de accu. Dit geeft namelijk aan hoelang je de accu aan één stuk kunt gebruiken zonder deze weer op te laden.


Kies het juiste type Boor

Welke boor je gebruikt is afhankelijk van het materiaal dat je wilt bewerken. Zo zijn er compleet verschillende boren nodig voor het boren in bijvoorbeeld hout en het boren in beton. Bekijk ons ruim assortiment boren verkrijgbaar in verschillende formaten van alle topmerken!


Wat zijn de beste Accu Merken Boormachines?

Op basis van de gebruikersintensiteit en het materiaal dat je wilt bewerken baseer je de keuze voor het type accu boormachine dat je gebruikt. Om het voor jullie een stuk eenvoudiger te maken hebben we de accu boormachine toppers voor je op een rijtje gezet!