Accu Kopen?

Losse accu of oplader nodig voor uw gereedschap? Wij hebben alle topmerken op voorraad!

We hebben alle verschillende accu's voor je op een rij gezet. Of je nu een accu zoekt van Metabo, Milwaukee, Makita, DeWaltFestool, Bosch of FEIN, wij hebben ze allemaal! Wij hebben dus zeker de beste accu voor uw boormachine, schroefmachine of welk accugereedschap dan ook! Hulp nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 48

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 48

Welk voltage accu heb ik nodig?

Het voltage (V) van een accu geeft de hoeveelheid spanning van de accu aan. Voor dit voltage zijn enkele standaardwaarden bepaald. Zo is een accu voor een auto vaak 12V. Een gereedschapsaccu kan verschillende voltages hebben, bijvoorbeeld 9,6V, 10,8V, 14,4V of 18V. Voor de lichtere klussen zoals een schroefje ergens indraaien zal een accu van 9,6V of zelfs minder al volstaan. Heb je een zwaardere klus, zoals een gat boren in beton? Dan heb je meestal pas genoeg aan een 18V accu. 

Wat is ampère-uur (Ah)?

Het aantal ampère-uur (Ah) staat voor de capaciteit van de accu. Hoe hoger het aantal Ah, hoe langer je met je gereedschap door kunt werken.  

Kun je de juiste accu niet vinden?

Laat het ons weten via de chat, bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur, of via info@tpland.nl. We hebben een groot assortiment accu's en direct contact met onze leveranciers zodat we de juiste accu direct voor je kunnen bestellen!