Boorhamer

Hamerboor kopen voor je klussen?

Voor de zware klussen is een boorhamer met een sterke hamer functie het ideale gereedschap. Je hoeft weinig druk uit te oefenen en toch kun je makkelijk door verschillende materialen heen boren. We hebben verschillende boorhamers voor je op een rij gezet om te zien welke voldoet aan wat je zoekt.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 53

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 53

Wat zijn Boorhamers?

Boorhamers (ook wel "hamerboren" genoemd) zijn boormachines waarbij een klopbeweging wordt opgewekt door elektrisch aangestuurde luchtdruk. Dit elektrische gereedschap wordt onder andere gebruikt om gaten in stenen materialen te boren.


Wat is het verschil tussen een klopboormachine en een Boorhamer?

In vergelijking met de klopboormachine is de boorhamer een stuk krachtiger vanwege de effectieve hamer-functie. Daarnaast is de boormachine een stuk minder arbeidsintensief vanwege de minimale inspanning die tijdens het werken met de hamerboor wordt gevraagd, waardoor dit krachtige gereedschap een stuk geschikter is om te gebruiken bij sterke materialen zoals beton.


Waar moet je op letten bij een goede Boorhamer?

  • Materiaal waarin je boort

  • Formaat van het gat dat je boort

  • Type, formaat en merk van de Boor


Welke Boor is het meest geschikt voor Beton?

De SDS-max boor is het meest Geschikt voor zeer arbeidsintensieve werkzaamheden zoals het boren in beton. Deze boren kunnen grotere gaten boren in bijvoorbeeld beton en ze zijn bestand tegen breekwerkzaamheden met een beitel.