Betaalmogelijkheden

Kosten bij betalen.

iDEAL gratis
Overschrijving vooraf gratis
Klarna Factuur gratis
Bancontact / Mr. Cash gratis
Creditcard gratis


iDEAL.

Met iDEAL kun je op het internet direct betalen via je internetbankier omgeving. Wij adviseren om deze optie te gebruiken omdat dit veilig, gemakkelijk en lekker snel is.

Hoe werkt iDEAL?

Je kiest iDEAL als betaalmethode en vervolgens selecteer je de juiste bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar de site van je bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
Voordelen van iDEAL:

  • vertrouwd

  • veilig

  • gemakkelijk

Overschrijving vooraf.

Bij een overschrijving vooraf ontvang je, na het plaatsen van je bestelling, direct een bevestigingsmail met je persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra je betaling is binnengekomen wordt je bestelling in behandeling genomen en spoedig verzonden.

Je kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 0106.3861.66 (BIC/Swift: RABONL2U en IBAN: NL 16RABO0106386166), op naam van Polvo bv, te Zevenbergen o.v.v. je bestelnummer. Houd bij het overmaken van je betaling rekening met een overboektijd van 1 tot 5 werkdagen. 

Let op: Wanneer je hebt gekozen van Klarna ontvang je een betaalfactuur vanuit Klarna en hoef je niet rechtstreeks naar het bankrekeningnummer van TPland over te maken.

Klarna Factuur.

Met een Klarna Factuur heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. Je hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en je betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd. Het kan wel voorkomen dat je verzoek om te betalen met Klarna niet goedgekeurd wordt. Dit kan aan verschillende factoren liggen zoals bijvoorbeeld de hoogte van het aankoopbedrag. Wanneer dit aangegeven wordt kun je zeer gemakkelijk het product betalen met een van onze andere betaalmethodes. 

Creditcard betalingen.

Via Paysquare bieden we de mogelijkheid om via je creditcard te betalen. Kies je voor Paysquare dan kun je aan het einde van het bestelproces op de [verzend order] knop drukken. Je kunt vervolgens je creditcard gegevens invoeren en je order afrekenen.
Paysquare is een nederlandse organisatie en onderdeel van Interpay. Veilig betalen via internet staat hier altijd voorop.  

Bancontant / Mr. Cash betalingen (België).

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Je kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. 

Intracommunautaire leveringen.

Wij bieden onze klanten buiten Nederland de mogelijkheid om intracommunautair een bestelling te plaatsen. Indien je een bedrijfsmatige klant bent kun je dit met het opvoeren van uw bestelling aangeven. Je hebt wel de verplichting je Btw nummer in te voeren. Je ontvangt vervolgens automatisch per email een orderbevestiging en een factuur exclusief de BTW vermelding.