Werkvesten

Hier vind je het perfecte werkvest voor werkelijk ieder moment!

Zoek je nog bijpassende werkschoenen?

Bekijk dan ons assortiment werkschoenen en werklaarzen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kun je het perfecte werkvest niet vinden?

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken wanneer je het diverse aanbod aan vesten ziet? Dat snappen wij heel goed en daarom geven we je graag wat uitleg over verschillende vesten uit deze categorie.

High vis vest / verkeershesjes

Een veel voorkomend vest in de gehele categorie werkvesten is het high visibility werkvest. Dit is vaak een hesje welke voorzien is van een felle kleur en reflecterende banden welke je makkelijk en snel aan kunt trekken. Dit wordt dus vaak gebruikt om even kort aan te trekken in een bepaalde situatie, bijvoorbeeld wanneer een BHV-er moet optreden en deze een hesje aantrekt zodat men weet wat zijn functie is.

Zoek je een hesje welke je de hele dag door kan dragen? Bekijk dan het Blaklader 3049 high vis soft shell vest met een lekker warme fleece gevoerde kraag en verschillende zakken voor al je klein gereedschaps en spullen. Het hesje heeft mooie brede reflecterende banden en een verlengd rugpad voor de koude wind.

Fleece vest

Een fleece vest is ideaal wanneer je op zoek bent naar net iets meer warmte en een vest wat lekker comfortabel zit.

Werkvest

Het juiste werkvest om het hele jaar door te dragen?

Een werkvest voorzien van goede kwaliteit door de versterkte spijkerzakken voor- en achter en een mooie verborgen ritssluiting is het Blaklader 3105 werkvest. Je kunt je identiteitskaart makkelijk kwijt door het speciale vakje wat hiervoor is gecreëerd en aan je telefoon en mesgereedschap is gedacht!

Softshell vest

Zoek je een volledig en wind/waterdicht vest voor een goede bescherming op de regenachtige dagen? Ook die hebben we voor je!

Een winddicht en ademend vest nodig?

Zoek niet verder en bekijk het Blaklader 4951 werkvest welke de perfecte pasvorm heeft aangezien je deze zelf kunt verstellen. Een werkjas die je het hele jaar door kunt dragen en je goed beschermd tegen wind, regen en koude luchtstromen!

Op toolprof.nl vind je het grootste assortiment werkvesten met de beste prijs!