Werksokken

Werksokken voor alle weersomstandigheden.

Of je nu dikke werksokken zoekt voor de wintermaanden, vochtabsorberende sokken zoekt voor de zomer of sokken voor dagelijks gebruik! Bekijk de Fristads werksokken, de Blaklader werksokken en kies je favoriet!

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste werksokken?

Werkkledingland heeft verschillende werksokken in zijn assortiment waarbij je niet in 1 oogopslag kunt zien wat de verschillen zijn en welke je nu eigenlijk nodig hebt. Om deze keuze iets makkelijker te maken lichten we er graag een aantal toe zodat je ze niet allemaal 1 voor 1 hoeft te bekijken.

Basis werksokken

Zoek je de perfecte sokken om iedere werkdag te dragen? We hebben een paar mooie suggesties voor je!

Ademende werksokken

Wanneer je veel buiten werkt wil je graag werksokken die snel opdrogen bij slechte weeromstandigheden.

Wollen werksokken

Voor de wintermaanden is het toch wel fijn om warme sokken te dragen om je voeten goed te beschermen tegen die koude dagen.

Hoge sokken

Voor degene die in stoffige omgevingen werken is het dragen van hoge sokken ideaal om ervoor te zorgen dat stof en vuil niet makkelijk onder je voeten terecht komt.

Brandwerende sokken

In bepaalde brandgevaarlijke situaties ga je voor absolute veiligheid en wil je naast brandwerende werkkleding ook zorgen dat je sokken hoge temperaturen kunnen verdragen.

Werksokken voor de zomer

We hebben oook verschillende werksokken voor je die eigenlijk iedere dag makkelijk kunt dragen. Een fijne pasvorm of lekker lichte sokken voor de zomer. We hebben ze voor je!

Zorg voor de juiste combinatie werksokken zodat je de juiste sokken hebt voor ieder moment!