Regenbroeken

Een regenbroek biedt de uitkomst bij de regenachtige dagen. 

Wanneer je veel buiten of in vochtige ruimtes werkt is een regenbroek ideaal om jezelf en natuurlijk je kleding goed te beschermen tegen regen en vocht. Wij hebben ze voor je!

Zoek je een bijpassende regenjas?

Bekijk ons assortiment regenjassen en maak je regenproof outfit compleet!

15 Artikel(en)

15 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste regenbroek?

Hieronder worden er een aantal regenbroeken kort toegelicht zodat je een goed beeld krijgt van de verschillen en je snel de juiste regenbroek hebt gevonden.

Verschillende regenbroeken op een rij.

Een mooie regenbroek met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de Blaklader 1301 regenbroek met 2 zijzakken voor je belangrijke spullen, verstelbare beenopeningen en reflecterende banden op de voor- en achterzijde van de broek. Daarnaast is deze regenbroek volledig wind- en waterdicht en biedt het perfecte bescherming op de momenten dat het nodig is.

De comfortabele Blaklader regenbroek.

De regenbroek die lekker comfortabel zit door de casual fit en de verstelbare taille met trekkoord is de Blaklader 1866 regenbroek. Deze regenbroek heeft daarnaast sterke getapete naden, zijzakken en extra achterzak met flap.

Stevige regenbroek nodig?

Op zoek naar een stevige regenbroek die tegen alle weersinvloeden bestand is? Dan moet je de Blaklader 1302 regenbroek eens bekijken. Deze regenbroek is uiteraard volledig wind- en waterdicht, heeft verschillende opbergzakken, versterkte knieën en heeft stevige bretellen met antislipprofiel voor een perfecte pasvorm.

Zoek je een specifieke regenbroek?

Laat het ons weten in de chat of via info@toolprof.nl en we helpen je graag verder om deze voor je te vinden.