Lange werkbroeken

Werkbroeken in alle soorten en maten zodat de juiste nieuwe werkbroek zo gevonden is!

Bekijk de verschillende subcategorieën in de menustructuur links of bekijk hieronder het complete aanbod lange werkbroeken om de juiste werkbroek snel te vinden. Een mooie korte werkbroek nodig? Wij hebben ze voor je!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 121

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 121

Hulp nodig bij het vinden van de juiste werkbroek / werkkleding?

Door het grote aanbod zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Om de keuze te beperken kun je aan de linkerkant van de pagina een filter toevoegen zodat je een aantal werkbroeken kunt wegstrepen. Daarnaast lichten we een graag een aantal werkbroeken toe en wellicht staat hier de perfecte werkbroek al tussen zodat je niet alle werkbroeken los van elkaar hoeft te bekijken.

Sterke basis werkbroek / werkbroeken voor verschillende werksituaties nodig?

Zoek je een mooie basis werkbroek zonder teveel zakken, maar voorzien van een sterke kwaliteit voor een lange levensduur? Dat is de Blaklader 1725 werkbroek zeker! 

Naast Blaklader heeft ook Fristads mooie en sterke basis werkbroeken. Bekijk bijvoorbeeld de Fristads 2111 luxe broek eens, deze is uitgevoerd met verstelbare beenlengte, reflecterende details en verschillende opbergzakken.

Winterbroeken bieden de juiste warmte op de koudere werkdagen

Een mooie gevoerde werkbroek voor de wintermaanden is de Blaklader 1515 winterwerkbroek. Deze werkbroek heeft verschillende gereedschapzakken en versterking op de juiste plaatsen om te zorgen voor een lange levensduur.

Zoek je een fijne Havep werkbroek?

Dan moet je de Havep 8237 werkbroek eens bekijken. Kies uit de mooie marineblauwe of rafblauwe kleur en je kunt op een werkdag direct aan de slag! De broek heeft verschillende zakken voor je gereedschap en de perfecte pasvorm.

Wanneer je de juiste werkbroek / werkbroeken aanschaft, heb je gegarandeerd voor jaren plezier! Bekijk onze overige werkkleding zoals bijvoorbeeld een overhemd om je werkkledingset compleet te maken!