High Visibility - Multinorm

Reflecterende werkbroeken ook wel high visibility werkkleding genoemd voor de donkere dagen.

In de wintermaanden zijn de dagen langer en werken we vaker in het donker. Voor degene die graag op willen vallen tijdens deze dagen of vaak in de avonduren en buiten werken is er deze speciale categorie.

Zoek je een bijpassende reflecterende jas?

Bekijk ons assortiment High vis - multinorm werkjassen.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 48

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 48

Hulp nodig bij het vinden van de juiste reflecterende werkbroek?

Binnen deze categorie zijn er vele verschillen wat de keuze iets makkelijker maakt aangezien je iets sneller kunt filteren welke werkbroek je niet nodig hebt. Graag splitsen we de verschillen hieronder even uit zodat je gelijk ziet welke verschillende soort werkbroeken hier te vinden zijn.

Werkbroeken

Het aanbod werkbroeken in deze categorie is het grootste, dus zullen we er een aantal kort toelichten om een aantal verschillende aan te duiden. De Fristads 2001 Hi-Vis broek voldoet aan verschillende ISO normen en biedt de juiste bescherming bij regen door de aparte zijzakken met klitteband sluiting. Een opvallende werkbroek in 3 kleuren die zorgt dat je de werkdag makkelijk doorkomt.

Regenbroeken

Een regenbroek die goed opvalt en de beste bescherming biedt is de Blaklader 1384 regenbroek, verkrijgbaar in 2 mooie felle kleuren namelijk geel en oranje. Deze reflecterende regenbroek heeft daarnaast een elastiek en aanrijgkoord in de taille zodat hij altijd goed past en goed op zijn plek blijft zitten. Een waterdichte broek met uitstekende kwaliteit voor een lange levensduur.

Overalls

Zoek je een goede amerikaanse overall? Bekijk dan de Fristads 1001 hi-vis amerikaanse overall welke een handige borstzak heeft met klep- knoopsluiting en verschillende zij- achterzakken heeft.

Reflecterende werkkleding heeft de hoogste prioriteit bij werkzaamheden waar veiligheid voorop staat.