Broeken

Een goede werkbroek is onmisbaar op de werkvloer.

Vind de juiste werkbroek voor je klus. Kies voor de handige korte werkbroek voor de zomermaanden, de regenbroek voor een uitstekende bescherming of een high vis werkbroek voor de juiste veiligheid. We hebben ze allemaal!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 96

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 96

Vind de juiste werkbroek op toolprof.nl!

Ben je op zoek naar een specifieke werkbroek of wil je jezelf orienteren om de beste werkbroek voor je werkplek te vinden? We hebben de verschillende categorieën voor je op een rij gezet!

Korte werkbroeken

Korte werkbroek voor de prijsbewuste koper.

Voor wie op zoek is naar een scherp geprijsde korte werkbroek moet de Blaklader 1447 werkbroek eens bekijken. Een sterke kortere werkbroek die je net boven de knieën kunt dragen en die voldoende mogelijkheden heeft om je klein gereedschap makkelijk bij je te dragen.

Luxe en veelzijdige shorts voor al je gereedschap?

Wanneer je een heerlijk korte werkbroek zoekt met zakken voor alle mogelijk bedenkbare spullen zoals een duimstok, telefoon, pen en natuurlijk gereedschap zit je met de Fristads 275 FAS korte broek helemaal goed.

Tuinbroeken / bretelbroeken

Tuinbroeken zijn vaak erg handig voor degene die hun gereedschap graag binnen handbereik hebben. Daarnaast hoef je in de ochtend niet lang voor de kast te staan om te kijken welke werkkleding bij elkaar past.

Zo heb je de Blaklader 2610 tuinbroek, verkrijgbaar is maar liefst 6 kleuren. Deze tuinbroek beschikt over verschillende zakken voor al je dagelijks gereedschap en heeft brede bretels met een stevig elastiek zodat ze goed op hun plek blijven zitten.

High vis - multinorm werkbroeken

Werkkleding die opvalt is in veel situaties onmisbaar om een veilige werksituatie te creëren. Hiervoor hebben we een groot aanbod aan opvallende hi vis werkbroeken in alle soorten en maten.

Zoek je bijvoorbeeld een mooie basis werkbroek met felle kleuren en reflecterende banden? Bekijk dan de Fristads 2001 hi vis werkbroek. Een opvallende werkbroek met reflecterende banden en voldoende zakken voor al je spullen zodat je veilig aan de slag kunt gaan!

Regenbroeken

Een regenbroek biedt natuurlijk de beste bescherming bij regen, maar ook bij stormachtig weer. Voor een goede basis regenbroek, die je enkel gebruikt onderweg naar je werk of klus moet je de Blaklader 1301 regenbroek maar eens bekijken.

Voor een regenbroek die de hele dag door perfecte bescherming biedt tegen wind en regen, is er de Blaklader 1302 regenbroek. Deze regenbroek is volledig wind- en waterdicht, ademend en heeft reflecterende banden aan de voor- en achterkant zodat je altijd en overal opvalt.

Of wil je juist een regenbroek van Fristads?

Dan vind je een goede bescherming tegen wind en regen bij de Fristads 216 regenbroek