Parka

Vind hier de perfecte parka jas!

Een parka is een populaire werkjas aangezien deze een stoer uiterlijk heeft en doordat het een wat langere werkjas is biedt het veel warmte in de koudere maanden. Bekijk ons assortiment parka's, winter parka's of signalatie parka's en loop er modieus en warm bij!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste parka?

We helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte werkjas door er een aantal even kort toe te lichten. Het aanbod is gelukkig nog niet zo groot waardoor je ook makkelijk even door de categorie kunt scrollen om in 1 oogopslag te zien welke goed bij je past.

Winter parka

Een winterjas hoort eigenlijk in iedere kast te hangen, want dat het weer ineens kan omslaan weet iedereen. Een warme jas op zo'n moment is dan toch wel erg fijn, laat staan een iets langere winterjas die geen koude lucht toelaat. Juist, je hebt een winter parka nodig!

Signalatie parka met high visibility

De parka die alles heeft?

De perfecte winter parka in de categorie signalatie parka is de Blaklader 4468 Multinorm winter parka. Deze parka heeft nagedacht over de werksituatie waar veel stof en vuil in omloop is en je werk parka dan ook snel vies kan worden. Op deze plaatsen is de parka voorzien van een donkere stof zodat dit niet snel zichtbaar is. De parka is daarnaast ademend, wind/waterdicht en heeft alles wat je nodig hebt om op te vallen en je spullen bij de hand te hebben! 

Bekijk onze parka's of andere werkjassen en vind de perfecte winterjas voor je werkplaats.