Regenjassen

Met een goede regenjas of regenpak sta je nooit voor verassingen.

Hiervoor hebben we verschillende regenjassen voor je op een rijtje gezet zodat je voor verschillende weersomstandigheden de beste bescherming hebt. Bekijk ze allemaal om te zien welke het meest geschikt is.

Zoek je nog een bijpassende regenbroek?

Bekijk onze mooie regenbroeken.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 16

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 16

Hulp nodig bij het vinden van de juiste werkjas?

In het onderstaande overzicht worden er een aantal regenjassen en regenpakken toegelicht zodat je hierin wellicht al je keuze kunt maken. Het aanbod is erg overzichtelijk waardoor je ze natuurlijk ook allemaal even rustig kunt bekijken om je favoriet uit te zoeken.

Regenjas met reflecterende banden en fluorescerende kleuren.

Binnen deze categorie vallen de meeste regenjassen, maar uiteraard zijn hierin nog wel een aantal verschillen goed zichtbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld langere regenjassen, winterjassen of beschermende regenjassen zoals vlamvertragende jassen.

Een regenjas die vlamvertragend is hebben we ook!

Zoek je een regenjas die naast bescherming tegen regen en wind ook de beste bescherming biedt in brandgevaarlijke situaties? Dan is de Blaklader 4303 vlamvertragende regenjas de jas die je zoekt. De regenjas heeft verschillende certificeringen om de juiste bescherming te bieden tegen hitte, vlammen, chemicaliën en vlambogen. En dat is nog niet alles, dus bekijk hem zelf!

Regenjassen zijn onmisbaar in iedere kast voor de optimale bescherming op de regenachtige dagen.