Werkjassen en werkjacks

Jacks in alle soorten en maten en voor ieder moment!

Het aanbod aan jacks is erg divers waardoor de keuze niet makkelijker is. Het is maar net de vraag wat voor soort jack je nodig hebt, van welk materiaal het is gemaakt en aan welke eigenschappen het moet voldoen. Wil jij extra opvallen door bijvoorbeeld een hi-vis jas te dragen? Of houd jij liever de wind buiten met een windstopper? Voor welk seizoen je ook shopt, Toolprof heeft jouw perfecte werkjas in huis!

Juist op zoek naar een winterjas?

Bekijk hier onze winterjassen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste jack?

We lichten graag alle verschillende binnen deze categorie even kort toe zodat je goed weet wat voor soort jack je zoekt. Dan is de keuze zo gemaakt en kun je het jack binnen een week dragen.

Fleece jack

Fleece jacks zijn ideaal voor degene die veel in ruimtes werken waar het op bepaalde momenten wat frisser kan zijn, maar je geen dikke werkjas aan wilt trekken. 

Softshell jack

Een absoluut comfortabel en wind/waterdicht jack is het Blaklader 4952 softshell jack. Het is een lekkere lichte jas die je volledig beschermd tegen de regen en harde wind en heeft voldoende stretch voor de perfecte pasvorm. Die moet je gewoon hebben!

Winter jack

Het winterjack dat je goed warm houdt?

Een winter jack met nog meer opties en fijne gewatteerde voering? Dat is het Fristads 464 PP winterjack. De kraag is gevoerd met fiberfont die je op de koude dagen dus lekker omhoog kunt zetten voor extra warmte. Heerlijk!

Overige jacks

Naast bovenstaande jacks zijn er natuurlijk nog veel meer specifieke jacks die in deze categorie vallen. Als je niet precies weet wat je wilt, is het altijd raadzaam om de hele categorie even door te scrollen of te filteren op merk, prijs etc. zodat de keuze iets beperkter wordt.

Mooie jacks in alle prijsklasses en met alle eigenschappen die je nodig hebt vind je bij ons op Toolprof.nl!