Jassen

Veelzijdige werkjassen voor iedere situatie.

Een werkjas is onmisbaar om tijdens je werk goede bescherming te bieden tegen alle weersomstandigheden.

Zoek je een specifieke werkjas?

Laat het ons weten via de chat, bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. we helpen je graag!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 25

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 25

De perfecte werkjas vinden voor je klus?

We lichten graag alle categorieën even kort toe zodat je precies kunt zien wat je hier kunt vinden en je de perfecte jas voor je situatie in no time gevonden hebt.

Werkjacks

Een jack is een erg breed begrip aangezien dit meerdere jassen omvat. Zo heb je bijvoorbeeld een fleecejack, spijkerjack, winterjack etc. wat in eerste instantie ook als werkjas gezien kan worden.

Softshell jack kopen?

Ook die hebben we! Bekijk het Blaklader 4952 softshell jack om je goed te beschermen tegen wind en regen. Een fijn jack met de juiste gereedschapszakken en perfecte bescherming!

Werkjassen

Binnen de categorie werkjassen vind je verschillende jassen in alle vormen en maten.

Zoek je een korte werkjas?

Havep heeft hiervoor de Havep 3054 korte jas met een strak design. Ze zijn misschien niet goed zichtbaar, maar al je klein gereedschap kun je makkelijk kwijt in de aanwezige zakken. Door de sterke katoenen stof is het een werkjas die jarenlang mee gaat!

Regenjassen

Een regenjas is er natuurlijk om de beste bescherming te bieden in vochtige omstandigheden. We hebben verschillende regenjassen voor je op een rij gezet zodat de juiste regenjas er gegarandeerd tussen zal zitten.

Zoek je een comfortabele fleecejas met opvallende kleur?

Dan zit je met de Blaklader 4853 high vis fleece jas helemaal goed! Een mooie gevoerde werkjas die in de taille kunt verstellen zodat hij altijd goed zit. Zo loop je er opvallend en warm bij!

High vis werkjas waarbij aan alles gedacht is?

Dan moet je de Blaklader 4064 werkjas high vis eens bekijken. Deze werkjas is zo ontworpen dat je vanuit iedere hoek zichtbaar bent en heeft zwarte vlakken op de plekken die snel vuil kunnen worden. Daarnaast heb je een optimale bewegingsvrijheid en de juiste zakken voor bijna al je klein gereedschap.

Een softshell werkjas met de juiste reflectie?

Een zeer fijne jas is het Fristads 4840 softshell jack. Deze jas is voorzien van een verlengd rugpand zodat wind geen ruimte krijgt om er doorheen te dringen. Zo kun je hem makkelijk over een shirt of trui heen dragen, kun je veilig te werk gaan en heb je genoeg zakken voor je spullen die je op dat moment nodig hebt.

Winterjassen

Als laatste mogen de winterjassen niet vergeten worden. Deze zijn vaak onmisbaar voor degene die veel buiten werken en een winterjas dus erg handig is om bij te hebben aangezien er niks zo veranderelijk is als het weer.

Stofjassen

Een stofjas wordt vaak gebruikt in klinische ruimten waar hygiene erg belangrijk is. We hebben verschillende mooie modellen voor je!

Softshell werkjassen

Een werkjas met een goede bescherming tegen wind en regen is vaak voorzien van softshell. Vanwege het veelzijdige aanbod hebben we hiervoor een aparte categorie gemaakt, werkjassen met softshell.

Een softshell jas die je nog volledig naar wens kunt verstellen?

Dat is de Blaklader 4951 softshell werkjas die je ook goed beschermd tegen regen en wind. Een sterke werkjas met een lange levensduur om het hele jaar door te dragen.

Voor iedere werksituatie is er de ideale werkjas! Bij Toolprof vind je hem gegarandeerd!