Airco's en verkoeling

Op zoek naar verkoeling in je huis tijdens de warme dagen?

Zeker nu de zomers steeds warmer worden in Nederland, zoeken we manieren om het huis te verkoelen. We hebben verschillende producten om het huis koel te houden. Denk aan ventilatoren, aircoolers en mobiele airco’s met of zonder afvoerslang.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 26

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 26

Ventilatoren

Een ventilator zorgt ervoor dat lucht in beweging blijft, hierdoor wordt de gevoelstemperatuur omlaag gebracht. U kunt het vergelijken als er buiten een windje staat, waardoor het koeler voelt. Ventilatoren koelen niet, maar zorgen voor een verkoelend effect. Het voordeel van een ventilator is dat weinig wegen in gewicht en daardoor gemakkelijk zijn te verplaatsen.

Aircoolers

Een aircooler zorgt ervoor dat er een verkoelende lucht in de ruimte wordt geblazen. De omgevingslucht wordt gekoeld met koud water, hierdoor wordt er een verfrissende lucht naar buiten geblazen. Een voordeel van de aircooler is dat er geen gebruikt wordt gemaakt van een afvoerslang en daardoor zeer mobiel is.

Mobiele airco’s

Een mobiele airco zorgt voor verkoeling en zorgt ervoor dat de lucht geen vocht meer bevat in de ruimte waar de airco staat. De lucht wordt gekoeld met een koelmiddel en blaast weer terug in de ruimte. Op deze manier daalt de temperatuur in de ruimte waar de airco staat. Dankzij het compacte formaat en de wielen is de airco gemakkelijk te verplaatsen. De meeste airco’s hebben een afvoerslang die u naar buiten moet hangen.

Ventilator of airco kopen?

Wilt u graag weten welke ventilator of airco het beste bij u past? Neem dan contact op met Toolprof. Wij adviseren u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 088 – 765 1965 of via de mail op info@toolprof.nl. .