Makita Schuurmachine Kopen?

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Wat is een Schuurmachine?

Een schuurmachine is een meestal elektrisch aangedreven gereedschap dat materiaal glad of egaal maakt op een zeer effectieve, snelle en eenvoudige manier zonder dat dit al teveel krachtsinspanning kost.


Waarom een Makita Schuurmachine?

Makita schuurmachines voldoen aan hoge kwaliteitseisen en worden ontwikkeld vanuit een specialistisch productieproces. Dit heeft als voordeel dat de apparaten betrouwbaar zijn, lang meegaan, fijn en eenvoudig in bediening zijn en dat je iedere klus opnieuw professioneel maatwerk kunt leveren met een beperkte lichamelijke inspanning.


Wat is een goede Schuurmachine?

In je zoektocht naar de best mogelijke schuurmachine, is het belangrijk dat we rekening houden met een aantal factoren:

 • De intensiteit van gebruik

 • Het materiaal dat je wilt bewerken

 • De oppervlakte van het materiaal


 • Vlakschuurmachine

  Vlakschuurmachines zijn de absolute must have als het gaat om schuurgereedschap voor het meer verfijndere schuurwerk. Het apparaat is daarnaast perfect in staat om grote oppervlakten te schuren. Het nadeel is dat deze schuurmachine hoeken en ronde oppervlakten slechts in beperkte mate kan uitvoeren.


  Bandschuurmachine

  De bandschuurmachine is het perfecte gereedschap voor het zwaardere schuurwerk dat er voor zorgt dat je in korte tijd veel materiaal kunt weghalen.


  Excentrische schuurmachine

  Dankzij de snelheid waarmee een excentrische schuurmachine te werk gaat, is het gereedschap in staat om in korte tijd enorm veel schuurwerk te verrichten, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit.


  Deltaschuurmachine

  De ideale schuurmachine voor het schuren van randen en hoeken. Daarnaast is het apparaat vanwege het lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen.


  Makita Schuurmachine Accessoires