Festool stofafzuiger

Festool Stofafzuiger Kopen?

Een Festool stofafzuiger bestel je vanzelfsprekend online bij Toolprof, de specialist in gereedschap en bouwstofzuigers! Geniet van ons hoogwaardig aanbod aan Festool gereedschap en bouwmaterialen tegen betaalbare prijzen.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 18

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 18

Waarom een Festool Stofafzuiger?

Stofzuigers van Festool bieden het grote voordeel dat ze stofvrij werken. Festool produceert als fabrikant van elektrisch gereedschap haar stofafzuigers zelf en is hierdoor in staat om perfect op elkaar afgestemde bouwstofzuigers van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.


Voordelen Festool Stofzuigers

Dankzij een Festool stofzuiger kun je gezond, nauwkeurig en tijdbesparend werken op iedere locatie:

  • Stofzuigers voldoen aan hoge kwaliteitseisen

  • Bieden de ultieme ondersteuning om snel, eenvoudig en stofvrij te werken

  • Hoge afzuigcapaciteit

  • Perfect afgestemd op Festool Gereedschap

Welke Stofafzuiger van Festool kiezen?

De keuze voor de beste stofafzuiger is afhankelijk van de omgeving waarin je het apparaat wenst te gebruiken. Voor het gebruik op bijvoorbeeld een bouwplaats is een kleinere compacte stofzuiger vaak een stuk functioneler omdat deze vanwege het gewicht eenvoudig te verplaatsen is.


Naast de locatie is ook het materiaal dat de bouwstofzuiger dient te verwerken een belangrijke factor voor het maken van de juiste keuze. Wanneer je bijvoorbeeld stoffen zoals gips of beton verwerkt, is het belangrijk om te kiezen voor een afzuigvoorziening met een automatische reiniging (AC-functie).Waarom Elektrisch Gereedschap bij Toolprof Bestellen?

Toolprof heeft als jarenlange specialist in gereedschappen en bouwmaterialen een compleet aanbod elektrisch gereedschap, waarbij je een keuze kunt maken tussen alle A-merken. Daarnaast stellen wij strenge kwaliteitseisen aan alle producten waardoor je verzekerd bent van de hoogste productkwaliteit!


Stofklasse Bouwstofzuiger

  • Stofklasse L: Laag, de filter kan tot 5% stof doorlaten

  • Stofklasse M: Medium, de filter laat maximaal 0,5% stof door en is geschikt voor bouwstoffen, maar niet voor giftige stoffen.

  • Stofklasse H: Hoog, de filter laat maximaal 0,005% stof door en is zelfs geschikt voor giftige stoffen zoals schimmels en asbest.