Festool Schuurmachine

Festool Schuurmachine Kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een professionele schuurmachine dan zijn de modellen van Festool exact wat u nodig heeft!

Al onze Festool schuurmachines voldoen aan hoge kwaliteitseisen, zijn uitgebreid getest en hebben een hoge schuurcapaciteit waardoor je met speels gemak grote hoeveelheden schuurwerk kunt uitvoeren.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 20

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 20

Waarom een Festool schuurmachine?

Als specialist in elektrisch gereedschap biedt Festool een ruim assortiment aan hoogwaardige schuurmachines waarmee u eenvoudig en snel iedere klus op professionele wijze kunt afronden. Festool gereedschap staat bekend om de duurzaamheid en exceptionele kwaliteit.


Hoge Schuurcapaciteit

Dankzij de hoge schuurcapaciteit van de Festool modellen kunt u eenvoudig en snel grote hoeveelheden schuurwerk leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.


Professionele Schuurmachines

Het hoogwaardige productieproces van de Festool apparaten waarbij de machines eerst uitgebreid getest worden en aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen, biedt de volgende voordelen:

  • Lever vakkundig schuurwerk in hoog tempo met het grootste gemak

  • Profiteer van een lange levensduur

  • Uiterst betrouwbaar, professioneel en solide


Festool Bandschuurmachine

Om grote oppervlakken snel te bewerken met een hoog schuurvermogen gebruik je een bandschuurmachine van Festool. De schuurmachine is dan ook een absolute must have voor iedere klusser die graag werkt met hoogwaardig gereedschap!


Festool Vlakschuurmachine

De vlakschuurmachine van Festool is geschikt voor grove schuurwerkzaamheden waarbij je een groot oppervlakte schuurt. Dankzij het grote vermogen van het gereedschap is de schuurmachine in staat om in razendsnel tempo een enorme hoeveelheid schuurwerk te verrichten!


Festool Excentrische Schuurmachine

De excentrische schuurmachine gebruik je om vlakke of gewelfde oppervlakken zeer fijn te schuren of te polijsten. De schuurmachine zorgt ervoor dat je eenvoudig nauwkeurig kunt schuren zonder dat dit enige lichamelijke inspanning kost!


Stofafzuiger nodig om je werkomgeving schoon te houden?

Tijdens het schuren komt er vanzelfsprekend veel stof vrij wat het klussen gigantisch kan belemmeren. Met een krachtige Festool stofafzuiger zorg je ervoor dat je altijd in een schone en stofvrije werkomgeving verkeerd!