Waterpassen

Als absolute expert op het gebied van meetgereedschap en bouwmaterialen biedt Toolprof een ruim assortiment aan verschillende waterpassen van hoge kwaliteit. Bestel nu eenvoudig online en profiteer van onze uitstekende service!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 37

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 37

Waarom een Waterpas Kopen bij Toolprof?

Toolprof heeft als specialist in bouwmaterialen en meetgereedschap een ruim en hoogwaardig assortiment aan verschillende waterpassen. Het gereedschap kan zowel voor professionele doeleinden als huis, tuin en keuken klussen worden ingezet om secuur vakwerk te leveren.


Wat is een Waterpas?

Een waterpas (ook wel een "timmermanswaterpas" genoemd) is een meetinstrument dat wordt gebruikt om te bepalen of een oppervlakte of object horizontaal ligt. Het meetgereedschap wordt tijdens het klussen toegepast om de werkzaamheden op één lijn te kunnen uitvoeren.


Hoe werkt een Waterpas?

Binnen de waterpas bevindt zich een belletje met lucht dat gevuld is met ethanol. Tijdens het meten kijken we hoever het belletje in het midden van de waterpas ligt. Is dit volledig in het midden dan is de ondergrond volledig egaal en constateren we dat de werkzaamheden waterpas zijn uitgevoerd.


Handige Soorten Waterpassen

Ben jij op zoek naar een specifiek model? Bekijk één van onderstaande handige waterpassen voor je klus: