Sloopbeitels

Maak gebruik van onze professionele sloopbeitels voor het hakken en slopen van harde materialen als steen en beton! Bestel vandaag nog eenvoudig online bij Toolprof, de absolute specialist in handgereedschap en bouwmaterialen!

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Waarom een Sloopbeitel kopen bij Toolprof?

Toolprof biedt als specialist in handgereedschap en bouwmateriaal een ruim assortiment aan verschillende hoogwaardige beitels van alle topmerken! De sloopbeitels zijn uitvoerig getest door onze experts en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen waardoor ze zowel geschikt zijn voor professionele als huis, tuin en keuken werkzaamheden.


Wat is een Sloopbeitel?

Een sloopbeitel is een zware beitel, een stuk handgereedschap, voorzien van een platte kop van hard metaal, dat wordt gebruikt voor zware sloopwerkzaamheden zoals het hakken en slopen van harde materialen als beton en steen.


Welke Beitel Gebruiken?

  • Steekbeitel: handgereedschap met een scherp geslepen zijde. De steekbeitel wordt gebruikt om inkepingen te maken en om hout weg te steken

  • Koudbeitel: handig stalen handgereedschap voor sloopwerkzaamheden. De koudbeitel wordt in combinatie met een moker wordt gebruikt voor het hakken in steen en beton en het slopen van muren.