Koudbeitels

Hoogwaardige en ijzersterke koudbeitels gemaakt voor het zwaarste sloopwerk! Als specialist in handgereedschap stellen wij hoge kwaliteitsnormen aan al onze beitels. Bestel vandaag nog online bij Toolprof!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 28

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 28

Wat is een Koudbeitel?

Een koudbeitel is een stalen handgereedschap dat in combinatie met een moker wordt gebruikt om in steen of beton te hakken en om bijvoorbeeld hard materiaal zoals muren te slopen. Vanwege de splinters die wegspatten tijdens het hakken dien je altijd een veiligheidsbril te gebruiken tijdens het hakken en slopen met een koutbeitel.


Breekhamers in combinatie met een Koudbeitel

Voor zwaar sloopwerk worden elektrische breekhamers of pneumatisch aangedreven breekhamers ook wel in combinatie gebruikt met een koudbeitel. Deze beitels zijn ontwikkeld in speciaal gehard staal en wordt meestal een "platte beitel" genoemd.


Meer Handige Beitels?

  • Sloopbeitel: een zware beitel voorzien van een platte kop van hard metaal. De sloopbeitel wordt gebruikt voor het hakken en slapen in zware materialen.

  • Steekbeitel: handgereedschap met een scherp geslepen zijde. De steekbeitel wordt gebruikt om inkepingen te maken en om hout weg te steken