Alkylaatbenzine

Op zoek naar duurzame alkylaatbenzine voor brandstof aangedreven gereedschappen? Toolprof biedt duurzame brandstoffen aan waarmee je niet alleen het milieu maar ook je lichamelijke gezondheid minder belast! Bestel vandaag nog eenvoudig online.


3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Waarom Alkylaatbenzine Kopen bij Toolprof?

Toolprof biedt als ervaren specialist in gereedschappen en bouwmaterialen een hoogwaardig assortiment alkylaatbenzine aan. De brandstoffen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn vooraf uitgebreid getest door onze experts. Profiteer vandaag nog van ons aanbod en bestel direct online!


Wat is Alkylaatbenzine?

Alkylaatbenzine is een brandstof die minder schadelijke stoffen bevat dan normale benzine. We gebruiken de schonere benzine soort bij brandstof aangedreven gereedschap zoals kettingzagen of bladblazers. Dit is namelijk een stuk beter voor de gezondheid van de gebruiker, beter voor het gereedschap zelf en daarnaast ook nog eens schoner voor het milieu.


Qlima petroleum voor je Kachels

Qlima petroleum wordt gebruikt als kachelbrandstof voor kachels van Qlima. Omdat deze brandstof duurzamer en schoner is dan de welbekende standaard brandstoffen, werkt het minder beschadigend voor de lichamelijke gezondheid en is het minder belastend voor het milieu. Hoewel de brandstof vrijwel volledig geurloos is kan er toch een zeer lichte geur vrijkomen bij het aansteken en doven van de kachel.