Schuurmachines

Schuurmachine Kopen?

Toolprof biedt een compleet assortiment aan hoogwaardige schuurmachines voor iedere klus! De elektrische schuurmachines staan garant voor een krachtig vermogen, duurzaamheid en exceptionele kwaliteit. Bestel eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 56

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 56

Waarom een Elektrische Schuurmachine?

Elektrisch aangedreven schuurmachines maken het mogelijk om zeer nauwkeurig een enorme hoeveelheid schuurwerk te verrichten zonder dat dit een enorme lichamelijke inspanning kost. Het schuurgereedschap kan hierbij worden aangedreven door een accu of door netstroom. De schuurmachines die werken op netstroom worden elektrische schuurmachines genoemd.


Welke Schuurmachine Kopen?

De keuze voor de juiste schuurmachine is afhankelijk van het soort materiaal en het oppervlakte dat je wilt bewerken. Bekijk onderstaand welke schuurmachine het beste bij jouw klus past:


Vlakschuurmachine

Een vlakschuurmachine is geschikt voor het grof schuren van grote oppervlakken hout. De ergonomische handgreep van de schuurmachine zorgt ervoor dat deze fijn in de hand ligt.

  • Materialen: Hout

  • Oppervlakken: grote oppervlakken, hoeken, randen


Bandschuurmachine

De bandschuurmachine is een zeer krachtige elektrisch aangedreven schuurmachine die je gebruikt om in korte tijd zeer grote oppervlakken te schuren.

  • Materialen: Kunststof, hout

  • Oppervlakken: grote oppervlakken


Excenterschuurmachine

Een excenterschuurmachine is in staat om zowel vlakke oppervlakken als rondingen zeer nauwkeurig en snel te schuren of polijsten.

  • Materialen: kunststof, hout, glas, metaal, lak en verf

  • Oppervlakken: grove oppervlakken


Driehoekschuurmachine

Voorzien van een driehoekig schuurblad biedt de driehoekschuurmachine de perfecte oplossing om lastig te bereiken plekken zoals hoeken, alsnog netjes af te werken.

  • Materialen: hout, metaal of verf en lak

  • Oppervlakken: randen, hoeken, overige moeilijk te bereiken plekken


Wat is een goed Merk Schuurmachine?

Liever een accu schuurmachine? Bekijk ons volledig aanbod!