Elektrische Schaaf

Elektrische Schaaf nodig voor het perfect schuren en schaven?

Met een elektrische schaaf kun je heel eenvoudig een gedeelte van het oppervlakte wegschuren. Hier kun je verschillende oppervlaktes mooi glad maken om deze vervolgens weer te bewerken. Bekijk ons hoogwaardig assortiment met alle topmerken!


Snel en makkelijk oppervlaktes glad schuren met de juiste schaafmachine.

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Wat is een Elektrische Schaaf?

Een elektrische schaaf is een timmermansgereedschap dat wordt gebruikt voor het afschaven van houten objecten zodat deze volledig worden glad gestreken. Daarnaast wordt het elektrische gereedschap gebruikt voor diverse vormen van houtbewerking zoals:


  • Corrigeren van hoekjes

  • Voorkomt het splinteren van hout

  • Decoratieve doeleinden

  • Dichten van groeven

Waarom een Elektrische Schaaf kopen bij Toolprof?

Toolprof biedt als absolute expert in elektrische gereedschappen en bouwmaterialen een hoogwaardig assortiment aan elektrische schaafmachines voor zowel professionele als huis, tuin en keuken doeleinden. Alle gereedschappen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden vooraf uitgebreid getest door onze specialisten!


Welke Elektrische Schaafmachine kopen?

De keuze voor de juiste elektrische schaaf is afhankelijk van het materiaal dat je wilt bewerken, hetgeen waarvoor je het gereedschap wenst te gebruiken en de gebruikersintensiteit. Mocht je zeker willen zijn van een hoogwaardige schaafmachine die garant staat voor duurzaamheid en kwaliteit, dan kunnen wij onderstaande modellen ten zeerste aanbevelen:


Professionele Schaafmachine

Ben jij op zoek naar een professionele schaafmachine voor intensief gebruik dan is de Festool Schaafmachine een absolute must-have! Het apparaat kan voor diverse doeleinden worden ingezet zoals het structureren, corrigeren en het met grote precisie schaven van oppervlakken.


Bosch Elektrische Schaafmachine

De elektrische schaafmachine van Bosch staat bekend als uitermate betrouwbaar, duurzaam en accuraat. Het schaafgereedschap is geschikt voor zowel professioneel als huis, tuin en keuken gebruik.


Makita Elektrische Schaaf

De elektrische schaafmachine van Makita staat bekend om haar enorme vermogen. Met 1050 Watt onderscheidt het model zich als een enorm krachtige en betrouwbare schaafmachine tegen een zeer betaalbare prijs.