Polijstmachine

Polijstmachine Kopen?

Verschillende materialen en gereedschappen poetsen met een haakse slijpmachine? Kies voor een roterende haakse polijstmachine voor een professioneel en strak resultaat. Met een excentrische polijstmachine kun je tijdens je werkzaamheden zijwaarts uitslaan en is de machine niet gevoelig voor warmte. Hierdoor kun je veilig polijsten zonder snel de lak te beschadigen.

Of kies voor een roterende polijstmachine welke voor een professioneel resultaat zorgt, maar waarbij de kans op beschadigingen groter is.

1 Artikel(en)

1 Artikel(en)

Waarom een Polijstmachine van Toolprof?

Toolprof heeft als absolute specialist in elektrisch gereedschap een ruim assortiment aan hoogwaardige polijstmachines van alle topmerken! Het elektrisch gereedschap voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is vooraf uitgebreid getest door onze experts!


Wat is een Polijstmachine?

Een polijstmachine is een elektrisch aangedreven gereedschap waarmee krassen en beschadigingen kunnen worden gerepareerd. Afhankelijk van het materiaal dat je wilt bewerken en de mate van beschadiging zijn er verschillende polijstmachines verkrijgbaar zoals de excentrische polijstmachine, haakse slijpmachine en de roterende polijstmachine.


Excentrische Polijstmachine

De excentrische polijstmachine is geschikt om kleine krassen en beschadigingen uit de lak van je auto te polijsten. Het elektrisch gereedschap draait met weinig weerstand rond de eigen as en zorgt er in combinatie met polijstmiddel en de geschikte poetsschijf voor dat je auto weer glimt als voorheen.


Roterende Polijstmachine

Een roterende polijstmachine is een professionele polijstmachine die ervoor zorgt dat diepe krassen en beschadigingen uit de lak kunnen worden gepolijst. Het elektrisch aangedreven gereedschap kan de lak eenvoudig verbranden en wordt dan ook het meest gebruikt door mensen met de nodige ervaring.


Wat is het verschil tussen een Polijstmachine en een Haakse Slijper?

Hoewel de polijstmachine en de haakse slijper nogal op elkaar lijken, kunnen ze echter niet voor dezelfde doeleinden worden gebruikt. Polijstmachines zijn lichter en draaien op minder hoge toeren waardoor ze geschikt zijn voor het fijne polijstwerk en niet om materiaal te schuren, slijpen of zagen. De haakse slijper daarentegen kan niet worden ingezet om materiaal te polijsten.