Tackers

Wil je verschillende lijsten en voorwerpen makkelijk en snel vastzetten zonder dat dit zichtbaar is? Dat kan met een Accu tacker waardoor het monteren een makkelijke klus wordt. Bekijk de verschillende nietmachines in ons assortiment en mocht je nog iets missen dan horen we het graag.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 18

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 18

Waarom een Accu Tacker kopen bij Toolprof?

Toolprof heeft als specialist in accu en elektrisch gereedschap een hoogwaardig assortiment aan verschillende tackers voor iedere klus! Daarnaast voldoen al onze producten aan hoge kwaliteitseisen en zijn ze vooraf uitgebreid getest.


Wat is een Tacker?

Een tacker (ook wel "nietpistool" genoemd) is een zwaarder nietapparaat dat door middel van een veersysteem, perslucht, of een elektromagneet nieten in materiaal kan schieten. Het verschil met een nietmachine is dat deze de nieten netjes ombuigt terwijl een accu tacker weer geschikt is om zwaardere materialen zonder moeite aan elkaar te bevestigen.


Hoe werkt een Accu Tacker?

Een accu tacker wordt gevuld met nieten of spijkers die vervolgens na een druk op de knop met hoge snelheid in het materiaal worden geschoten. Welke je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van het materiaal dat je aan elkaar wilt bevestigen. Accu tackers werken zeer flexibel omdat ze niet afhankelijk zijn van een stopcontact om te kunnen functioneren.


Welke nieten voor een Tacker Kopen?

Nietjes met een lengte van 6 tot 18 mm zijn het meest gangbaar en kunnen vrijwel op iedere accu tacker worden toegepast. Wel is het zo dat je niet bij alle merken nietjes van een ander merk kunt gebruiken. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om hetzelfde merk nieten te gebruiken als dat van je accu gereedschap.


Wat is een Combi Tacker?

Een pneumatische combi tacker is gemaakt om zowel brads als nietjes te schieten in het materiaal dat je wilt bevestigen. Zo hoef je met dit gereedschap slechts één apparaat aan te schaffen om je tacker werkzaamheden te kunnen uitvoeren.