Slagmoersleutel

Slagmoersleutel Kopen?

Met een slagmoersleutel kun je snel bouten en moeren los boren en word je klus een makkelijker. Toolprof biedt als toonaangevend expert in gereedschap en bouwmaterialen een hoogwaardig assortiment met verschillende slagmoeraanzetters voor iedere klus! Bestel vandaag nog eenvoudig online.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Wat is een Slagmoersleutel ?

Een slagmoersleutel is een functioneel gereedschap dat wordt gebruikt om bouten en moeren los en vast te draaien met een minimale inspanning van de gebruiker. Het gereedschap kan perfect worden toegepast in combinatie met een momentsleutel waarbij de slagmoersleutel wordt ingezet voor de zware werkzaamheden, terwijl de momentsleutel het verfijnde werk doet.


Welke Slagmoersleutel Kopen?

De keuze voor de geschikte slagmoersleutel is afhankelijk van een aantal factoren zoals de intensiteit van gebruik, de werkzaamheden die je wilt uitvoeren met het apparaat en de omgeving waarin je de slagmoersleutel wilt gebruiken. Om je te helpen in je aankoopbeslissing hebben wij onderstaand de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet:


Maximale Koppel

Hoe hoger de maximale koppel van een slagmoersleutel is des te krachtiger het gereedschap is en hoe strakker je bouten en moeren kunt aandraaien. Daarnaast is het belangrijk om naar de maximale koppel (uitgedrukt in Newtonmeter) van het model te kijken voor je een slagmoersleutel aanschaft om te voorkomen dat je bouten en moeren te stevig aandraait wat kan leiden tot ernstige beschadigingen.


Aandrijving Slagmoersleutel

  • Pneumatische Slagmoersleutels: (ook wel "luchtsleutels" genoemd) worden aangedreven door perslucht en zijn geschikt voor de meest arbeidsintensieve werkzaamheden.

  • Elektrische Slagmoersleutels: worden aangedreven door netstroom en beschikken over een snoer die moet worden aangesloten in een stopcontact of andere stroomvoorziening. Het elektrisch gereedschap is geschikt voor zware werkzaamheden.

  • Accu Slagmoersleutels: het voordeel van accu gereedschap is dat je in de volledige bewegingsvrijheid kunt klussen omdat ze volledig snoerloos functioneren. De accuslagmoersleutels zijn geschikt voor de lichtere werkzaamheden.