Lijmpistool - Accu Gereedschap

Bestel vandaag nog je Lijmpistool bij Toolprof!

Met een lijmpistool kun je heel makkelijk grote oppervlaktes in 1 maal dichtkitten. Het is een fijn hulpstuk die echte klussers altijd in hun gereedschapskoffer hebben zitten. We hebben een aantal mooie modellen voor je uitgekozen zodat je ze kunt vergelijken om te zien welke het beste in je werksituatie past.

14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Waarom een Accu Lijmpistool kopen bij Toolprof?

Toolprof heeft als absolute specialist in accu gereedschap een hoogwaardige assortiment lijm pistolen van alle topmerken. Daarnaast zijn alle lijmpistolen uitgebreid getest en voldoen ze aan hoge kwaliteitseisen.


Wat is een Lijmpistool?

Een lijmpistool is een elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt voor het afdichten, vastzetten, repareren en voegen van verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal en keramiek.


Hoe werkt een Lijmpistool?

Het accu gereedschap gebruikt lijmsticks die worden verwarmd om de lijm die eruit komt vloeibaar te maken. Zo kun je met een accu lijmpistool fijn en nauwkeurig werken zonder dat er lijmresten op je handen of kleren terecht komen.


Hoe haal je lijm uit een lijmpistool?

Zet het lijmpistool aan en laat het gereedschap vervolgens warm worden. Wanneer de lijm warm is kun je met bijvoorbeeld een paperclip de overgebleven lijmresten eruit halen. In de meeste gevallen is dit echter niet nodig en kun je gewoon een nieuwe lijmstick aan het gereedschap toevoegen.