Flexim dakmortrel kopen?

Dan ben je bij Toolprof aan het juiste adres! Flexim dakmortel is een van de meeste verkochte dakmortels en niet zonder reden! Deze mortel is van zeer hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor de verwerking op het dak. Het laat geen vocht of wind door en zorgt dat de dakpannen stevig op hun plek blijven liggen. Flexim wordt niet alleen gebruikt bij dakrenovatie, maar ook bij het aanleggen van nieuwe dakpannen. 

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Wat is dakmortel?

Dakmortel is een soort pasta die wordt gebruikt bij het fixeren van dakpannen. De substantie is blijvend elastisch en laat geen wind of vocht door. Zo weet je zeker dat je geen lekkages in je dak krijgt. Daarnaast bevat Flexim dakmortel geen chemische toevoegingen zoals asbest, maar maakt het product gebruik van natuurlijke lijnolie, dat al eeuwenlang in de bouw gebruikt wordt.

Flexim dakmortel wordt vaak gebruikt bij de renovatie van dakpannen en daknokken. De blokken Flexim worden onder de dakpannen gelegd en zorgen zo voor een perfecte barrière tussen de weersomstandigheden en het dak. Omdat Flexim elastisch blijft kan het mee uitzetten en mee krimpen, waardoor het niet gaat scheuren onder invloed van weersomstandigheden.