Anti-inbraakstrip: Een eenvoudige maar uitstekende snelle beveiliging van je deuren!

De juiste beveiliging

Wat is het eerste waar je aan denkt als je het hebt over een goede beveiliging?

Juist! Camera’s rondom je woning om inbrekers af te schrikken en terug te zien wat er rondom je woning gebeurd. Dit zijn vaak dure oplossingen en geeft geen garantie dat er niet ingebroken zal worden.

Extra beveiliging is dan ook altijd aan te raden. En dit hoeft niet veel geld te kosten..


Anti-inbraakstrips

Een van de meest gewilde manieren om een woning binnen te komen is door het doorbreken van raamkozijnen. Wat kun je hier het beste tegen doen?

Juist, het plaatsen van een anti-inbraakstrip. En het beste van alles, je kunt dit helemaal zelf doen en kost je bijna niks!


Hoe kun je een anti inbraakstrip het beste plaatsen?

Hieronder een kort stappenplan die je helpt bij het correct plaatsen van de anti-inbraakstrips.

  1. De strip bestaat uit 2 metalen strips. Zorg dat je de ene strip plaats op de sluitzijde de andere strip op het kozijn. Op deze manier wordt de sluitnaad volledig afgedekt.
  2. Zet de metalen strips op een paar plekken vast.
  3. Controleer of de deur goed sluit en de strip op geen enkele plek aanloopt.
  4. Om de strips stevig te bevestigen is het handig om gaten op de juiste plekken te boren en deze vast te zetten met een toerschroef. Deze schroef kun je enkel indraaien, dus je hebt 1 kans op het goed te doen.

Bevestiging anti-inbraakstrip

Op deze manier zit je strip stevig bevestigd aan je deur en heb je de beste beveiliging. Een indringer kan de deur niet met een koevoet of een creditcard open maken.
Heeft de strip niet de gewenste lengte? Dit kun je ook zeer makkelijk oplossen door deze gewoon een stuk korter te maken met een zaag.

Weet je genoeg en ben je overtuigd?

Bestel dan hier je anti-inbraak strip en maak van je huis een veilige plek!