Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Blog

Alles over deurbeslag

dinsdag 21 april 2020 11:36:19 Europe/Berlin Geplaatst door Anwar Sips

Alles over deurbeslag

Bij de aanschaf van deurbeslag komt veel kijken, maar wat is deurbeslag nou eigenlijk? Er is enorm veel keus en er moet met heel veel rekening worden gehouden. In dit artikel vindt u alle informatie die u nodig heeft bij de aanschaf van deurbeslag!

Lees meer

3 klusjes voor buiten

dinsdag 19 november 2019 08:00:00 Europe/Berlin Geplaatst door Toolprof

Lees hier onze 3-delige serie over klusjes buitenshuis, zodat u goed voorbereid de koude dagen tegemoet gaat.

Lees meer

10 klusjes voor binnen

vrijdag 1 november 2019 06:00:00 Europe/Berlin Geplaatst door Toolprof

Lees hier onze 10-delige serie over klusjes in huis, zodat u goed voorbereid de koude dagen tegemoet gaat.

Lees meer

Alles wat je moet weten over inbraakpreventie

maandag 24 juni 2019 13:40:00 Europe/Berlin Geplaatst door Toolprof

Per dag worden er ongeveer 178 inbraken gepleegd in Nederland. Woninginbraak is dan ook een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. De gevolgen kunnen zowel fysiek als mentaal zijn. Veel mensen voelen zich niet meer veilig in zijn of haar huis nadat er is ingebroken. Daarom zijn hier 10 tips om je huis te beveiligen tegen inbrekers. Om je tegen inbrekers te weren moet je eerst weten hoe ze inbreken.

Lees meer

8 handige cadeautips voor de klussende vader

donderdag 6 juni 2019 13:08:42 Europe/Berlin Geplaatst door Toolprof

De derde zondag van juni is weer bijna zover, Vaderdag. Het feest waar je je vader in het zonnetje zet. Het feest waar je kind een prachtig gemaakte tekening met volle trots aan je overhandigt. Dat is toch wat elke vader wil hebben? Weet jij niet wat je je handige vader wilt geven voor Vaderdag? Dan hebben we hier een lijstje met leuke Vaderdagcadeaus.

Lees meer

6 tips van hoveniers voor het verzorgen van je tuin!

donderdag 28 maart 2019 15:08:17 Europe/Berlin Geplaatst door Rick van Toolprof

Het wordt langzamerhand weer iets warmer, het zonnetje komt weer tevoorschijn en de bomen krijgen weer bladeren. De lente is weer begonnen, dat betekend weer de hoogste tijd om in de tuin aan de slag te gaan. Bekijk hieronder 6 handige producten die jij kan gebruiken tijdens het bijhouden van jouw tuin.

Lees meer

Top 4 Valentijnscadeau's om hem mee te verrassen

donderdag 7 februari 2019 09:11:32 Europe/Berlin Geplaatst door polvo polvo

Het is elk jaar weer de vraag, wat koop je dit jaar voor je partner voor Valentijnsdag? Wij hebben voor jou een lijst gemaakt met de ideale Valentijnscadeau’s voor jouw klusser thuis.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid tijdens het werken is erg belangrijk, een goed paar werkschoenen is dan ook onmisbaar. Deze werkschoen van Bickz heeft alles wat een werkschoen nodig heeft. De schoen is waterdicht, heeft een kunststof neus en is erg licht omdat de schoen metaalvrij is. Door de voering van de schoen kan het vocht goed afgevoerd worden en is er genoeg ventilatie. Door de tussenzool kunnen er geen scherpe voorwerpen door de onderkant van de schoen komen. 

Zuiver naar de radio luisteren zowel binnen als buiten

De Perfectpro dab+pro radio is een fijne en compacte bouwradio om als cadeau te geven aan je partner. Deze bouwradio is goed gebouwd voor het afspelen van zowel FM als DAB plus. Dus je hebt altijd zuivere radio ontvangst. Wanneer je externe muziek wilt luisteren kun je dit gemakkelijk doen door middel van een MP3 speler of je smartphone, de aux-ingang van deze radio maakt dit mogelijk. Zo is deze kleine en fijne bouwradio geschikt om kleinere ruimtes muzikaal op te vullen. Verras jij jouw geliefde met deze bouwradio?

Zelf aan de slag?

Deze gereedschapskist is ideaal om aan hem te geven voor Valentijnsdag. De gereedschapskoffer bevat alle materialen om als beginnende klusser aan de slag te gaan ! Met de Basis gereedschapskoffer van Toolprof heb je alles in huis wat een gemiddelde klusser heeft.

Het einde van de winter is in zicht

Langzamerhand stopt het koude weer en binnenkort komen de eerste warme zonnestralen weer tevoorschijn. Het is al weer bijna tijd om buiten aan de slag te gaan en om langzaam weer voor de bloemen en planten te gaan zorgen. Deze slangenwagen incl. 50 meter lange slang is ideaal voor kleine én grote tuinen.

De juiste maat werkkleding!

woensdag 30 maart 2016 15:25:00 Europe/Berlin Geplaatst door polvo polvo

De juiste maat werkkleding! 

Alle informatie voor de aanschaf van de juiste werkkleding vind je hier!

Verschillende maten werkkleding

Voor degene die vaak bedrijfskleding aanschaffen zullen zien dat er veel verschillende maten vermeld worden en deze afwijken van de standaard maten zoals deze in Europa bekend zijn. Hierdoor wordt het vaak heel lastig kiezen welke maat het beste bij je figuur past. 

Voor wie je ook kleding zoekt, middels onderstaande matentabel kun je voor iedereen de juiste maat werkkleding uitkiezen zonder dat je het hoeft terug te sturen.

Lees meer

Wat is SKG?

woensdag 30 maart 2016 13:42:00 Europe/Berlin Geplaatst door polvo polvo

Wat is SKG en wat kun je ermee?

Je bent op zoek naar een goede beveiliging en je ziet steeds meer producten die voldoen aan het SKG keurmerk. Maar wat betekent SKG nu eigenlijk en wat kun je er precies mee?

We leggen het graag aan je uit zodat de juiste keuze zo gemaakt is!

Lees meer

Cilinder maat voor je cilinderslot

woensdag 30 maart 2016 11:42:00 Europe/Berlin Geplaatst door polvo polvo

Vind de juiste cilinder maat voor de sloten op je deuren en ramen!

Je wilt graag de sloten van je ramen en deuren vervangen en bent op internet druk aan het zoeken naar een cilinder met de beste beveiliging. Je komt er alleen achter dat er erg veel verschillende maten en draairichtingen te kiezen zijn. En welke moet je dan eigenlijk hebben?

Hiervoor hebben we een heel handig hulpmiddel ontwikkeld die je precies de juiste cilinder maat kan vertellen. 

Lees meer